Más szerint sem Rákos Rubint Réka?
Legyek én a szemét aki kimondja,de az a nő full nem néz ki betegnek... volt "szerencsém" elég rákos embert látni ahhoz hogy gyanús legyen ez a nő.eddig is sok húzásuk volt ami full etikátlan,ezt miért kéne elhinni?
Dráma paróka levétel, állandó pozolas a betegséggel...akinek ilyen sulyos baja van az nem viselkedik igy...

válasza:

válasza:

válasza:Miért árulták a lehúzós semmire se jó update termékeket?
Miért nyilatkoztak állandóan tenyerbemeszo dolgokat csak azért hogy cimlapon legyenek? Ezek nem jó, becsületes és őszinte emberek.sajnalom az igazi beteg embereket akikről valahogy nem tudtuk hogy az mert nem az volt a legnagyobb dolguk hogy körbe trombitaljak a médiát.pl Sherer Péter vagy Kalloy Molnár Péter

válasza:7# jelents.gondolni akkor is azt gondolom amit, és ahogy mashol olvastam nem vagyok vele egyedül..
Ti egy kicsit olyanok vagytok mint a naiv fidesz hivők, hogy "jajj biztos nem csinálnának olyat" aztán csak kihullanak a csontvázak a szekrényből hogy de ...
További kérdések:
Akárhogy kerestem, bármilyen kulcsszavakkal, nem találtam, a Google lens is csődöt mondott. Aki nagyobb guru, mint én, kérem segítsen ki!
Szerintem a csapat többi tagja sokkal jobb mint ő és mégis ő a legnagyobb név
Dwayne The Rock Johnson aki ki van gyúrva és pankrátor is volt majd aztán színész lett nektek csajok bejön tetszik? Dwayne Johnson a világ legtöbb fizetést kapó színésze. A világ legdrágább színésze.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!