Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Más szerint sem Rákos Rubint...

Más szerint sem Rákos Rubint Réka?

Figyelt kérdés

Legyek én a szemét aki kimondja,de az a nő full nem néz ki betegnek... volt "szerencsém" elég rákos embert látni ahhoz hogy gyanús legyen ez a nő.eddig is sok húzásuk volt ami full etikátlan,ezt miért kéne elhinni?

Dráma paróka levétel, állandó pozolas a betegséggel...akinek ilyen sulyos baja van az nem viselkedik igy...

tegnap 17:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg egészségesen is betegnek nézett ki.
tegnap 18:45
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
ELég szemét a kérdésed! Egy beteg emberröl így írni!
tegnap 18:51
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem egyformák a daganatos betegségek és stádiumaik, nem mellesleg évek óta kezelik, lehet azóta már javult annyit az állapota, hogy biztonsággal beszéljen róla. Ilyennel még pénzért és hírnévért sem szokás kamuból haknizni.
tegnap 18:56
 4/9 A kérdező kommentje:
3# cuki hogy még igy hiszel az emberekbe
tegnap 19:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért játszana ilyennel?

Szerintem az.

tegnap 20:32
 6/9 A kérdező kommentje:

Miért árulták a lehúzós semmire se jó update termékeket?

Miért nyilatkoztak állandóan tenyerbemeszo dolgokat csak azért hogy cimlapon legyenek? Ezek nem jó, becsületes és őszinte emberek.sajnalom az igazi beteg embereket akikről valahogy nem tudtuk hogy az mert nem az volt a legnagyobb dolguk hogy körbe trombitaljak a médiát.pl Sherer Péter vagy Kalloy Molnár Péter

tegnap 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:
18%
Jelentse már valaki ezt a kérdést! A kérdezö megérdemelné, hogy kitiltsák az ilyen embertelen viselkedés miatt
tegnap 20:42
 8/9 A kérdező kommentje:

7# jelents.gondolni akkor is azt gondolom amit, és ahogy mashol olvastam nem vagyok vele egyedül..

Ti egy kicsit olyanok vagytok mint a naiv fidesz hivők, hogy "jajj biztos nem csinálnának olyat" aztán csak kihullanak a csontvázak a szekrényből hogy de ...

tegnap 20:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Majd azért jussak eszetekbe ha valami alternatív szertől (most pl a féreg hajtós sztori (teljesen normális xd) elkövetkezik a CSODÁS GYÓGYULÁS amivel lehet megint a címlapon csücsülni 2 napig
tegnap 21:19

További kérdések:

Ki lehet ebben a Tiktok videóban szereplő felnőttfilmes hölgy?

Akárhogy kerestem, bármilyen kulcsszavakkal, nem találtam, a Google lens is csődöt mondott. Aki nagyobb guru, mint én, kérem segítsen ki!

Freestyle fc youtube csatornán szereplő Lippi túlértékelt?

Szerintem a csapat többi tagja sokkal jobb mint ő és mégis ő a legnagyobb név

Csajok nektek bejön Dwayne Johnson Hollywoodi szupersztár?

Dwayne The Rock Johnson aki ki van gyúrva és pankrátor is volt majd aztán színész lett nektek csajok bejön tetszik? Dwayne Johnson a világ legtöbb fizetést kapó színésze. A világ legdrágább színésze.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!