Szerinted igazságtalanul bántják Kiszel Tündét?

válasza:Magasról le**aom úgy őszintén. :)
Amúgy rossz kategória!!!!!

válasza:

válasza:Aki önként áll bohócnak, az ne panaszkodjon ha kiröhögik.
Lenne szolid kozmetikus, banki ügyintéző vagy virágárus, akkor senki se bántaná.
Ha valaki maga szaladgál az újságokhoz, hogy írjanak a legutóbbi kapcsolatairól, kihívó pózokban fotóztatja magát, akkor ne csodálkozzon ha csámcsognak rajta.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én komolyan nem értem mi vele a gond?Az vele a baj,h. szerepelt melegeknek szóló újságban?Kinek,mi köze van hozzá?Azért meg,h. beszédhibás, kinevetni gyerekes dolog.Nagyon igaz az a mondás,h.-Ezen a világon minden probléma abból adódik ha egy gyereket nem...
Most nem védeni akarom, de a többiek (jó Laci kivételével)mit tettek már le? mi az amire büszkék lehetnek? csak azért kérdezem mert mindenhol ezt olvasom, és nem értem hogy a többiek orvosok, ügyvédek, vagy mik akkor hogy őket ezért senki nem szapulja? (egyébként csak...
Nekem nem tunik tulsulyosnak. Lehet, hogy eloben teljesen mas?
Sztem olyan aranyosak voltak a filmjei.
A "support" olyan, mintha a falnak beszélnék, nem tudom, hogy valóban nem tudja értelmezni a leírtakat, avagy "mert megtehetem" alapon ... rám.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!