Bódi Gusztiéknak, honnan van sok pénzük arra, hogy minden évben elmennek külföldre nyaralni?

válasza:Zenészként ha ismert vagy, igen jól megfizetnek, egy-egy fellépésért simán 100-200 ezret elkérhetsz. Abból egy év alatt félre tudsz tenni 1-2 millát nyaralásra.
Egyébként nem tudom, miért baj, hogy mutogatják (bár én még sehol nem láttam őket). Sokan így gondolják, de valójában nem szégyen az, ha valakinek pénze van.
Egyébként bárki előtt nyitva áll a pálya, cigányzenét ha van érzéked, nem is olyan nehéz játszani.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
És kb. mennyibe kerülne a bélyeg rá (Californiába) Előre is köszönöm a válaszokat, légyszi segítsetek,fontos lenne...
Légyszi segítsetek! Csak van valamilyen módja, hogy levelet küldjek Amerikába egy híres embernek. Tudom, hülyének hisztek, de nekem fontos. A segítségeteket előre is nagyon köszi!
A külföldre szánt autógramm kéről levelem mennyibe fog kerülni amikor fel adom a postán?
Hova mit irjak rá? a címet magyarul vagy azon a nyelven írjam rá? vagy angolul?
ugyanúgy, mint M.o-n belül? vagy máshogy??
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!