Hódi Pamelának van ask. Fm-je? :/
Figyelt kérdés
Mert sokan ugy irnak ennek a személynek mintha Pamela lenne..de lehet ő az -de lehet nem is ő... [link] 2014. máj. 14. 20:00
1/4 anonim válasza:
jajj, hagyd már...attól, hogy a hozzád hasonlóknak kb. élete sincs, és egész nap az ask.fm-en válaszolja a sablon kérdéseket, nem mindenki ilyen...főleg az ilyenek, mint ez...2 perc, és csinálok én is egy ilyen Hódi Pamelás profilt, oszt ki mondja meg, hogy nem az eredeti?
2/4 A kérdező kommentje:
Most hogy ezt megkèrdeztem..komolyan nem èrdekel az hogy pont te mit mondasz..nincs èletem?..hagyuk már..-_- ugyan azt csinálod csak te a gyakorikèrdèseken válaszolgatsz a Pamelás kèrdèsekre...lehet te ilyen nyomatèkos Marichuy (vagy h kell irni ) kèrdèseket irsz ki xox
2014. máj. 15. 17:49
3/4 anonim válasza:
Meg se nyitottam, de már kapásból 20 érvet tudnék felhozni, hogy ez NEM a Pamela ask.fm-je!
PAMIT MEGTALÁLHATOD INSTÁN: [link]
FACEBOOKJA IS VAN DE 2 ÉVE TELJESEN PRIVÁT! SEMMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI OLDALON NEM TALÁLOD MEG!!!
4/4 anonim válasza:
te most azt hiszed beoltottál...:D nem, képzeld én inkább ismerősökkel vagyok...és nekik legalább nem az édes élet meg ilyen génhulladékokkal foglalkozó műsorok a téma...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!