Havas Henrik szociopata?

válasza:Szerintem csak szörnyen nárcisztikus és egoista. Néha nézem a havas a pályánt, de baromi zavaró, hogy nem hagyja a többieket szóhoz jutni, mert folyton ő akar anekdotázni, sokszor olyan dolgokról, amikhez nincs köze az aktuális hírhez. A többieket meg ba#@gatja, hogy röviden, mert nincs idő.
Szerintem erősen sérült lelkileg, hogy ennyire igényli az elismerést és a figyelmet.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mindenkit lenéz szerintem. A youtube csatornáján több videót is feltöltött,ahol más közéleti szereplőket fikáz.Pl: Fábryt,Vágó Istvánt,Friderikuszt,stb.. Régen beszólt Gálvölgyinek és Bajornak is,pedig előtte és utána is eljátszották a barát szerepét. Fábry...
Jól tudom h ő tanár is?
A Nagy Ervin által játszott Farkas Gábor elég gátlástalanul használja ki, és lopja meg a nőket, de mégis sikerült neki ehhez egy nehezen megtámadható ideológiát gyártani, és mégiscsak talál egy nőt, akibe első látásra beleszeret.
láttam most róla 1 vidit, azt érdekelne, hogy tényleg ilyen ügyetlen volt e.:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!