Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A közmédia most az új kormány...

A közmédia most az új kormány regnálása alatt akkor is hazudott, amikor azt mondta, hogy "Hírekkel folytatjuk itt az M1-en. Tartsanak velünk!" mielőtt fekete képernyőre ment?

Figyelt kérdés
júl. 7. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem fogják a bemondó fülére mondani, hogy mi történik (főleg nem azt, hogy 5 perc múlva adásszünet jön, aztán nehogy önjáró módba váltson és az élő adásban meggondolatlan bejelentéseket tegyen), így ő azt az adásrendet követte, ami be volt tervezve. Erre a szintű szőrszálhasogatásra tényleg semmi szükség nincs, ami a kérdést motiválta.
júl. 7. 17:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Átírhatták volna a lekonf szövegét, hogy "Hamarosan folytatjuk. Tartsanak velünk!" Ennyi kellett volna, nem több.

Ez így nekem nem fér bele.

Sőt, itt már nem is lett volna szó adásbiztonságról, mert ha "előre" tudta volna a műsorvezető vagy bárki és bulikát csapott volna, azzal csak azt érte volna el, hogy erősítse a jelenlegi narratívát.

És számtalan példa volt már vezető váltásra más TV-knél is és a karrierjét ott sem kockáztatta senki.

júl. 7. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

"Ez így nekem nem fér bele."

Túl fogod élni, vihar a biliben amit csinálsz. Még szerencse, hogy az elmúlt tizenpár év működése belefért, és csak most sikerült kiakadni.

júl. 7. 18:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem a lényegre fókuszálsz! Nekem az új kormánytól, illetve annak kirendelt új embereitől nem fér bele ez a viselkedés.

No meg a nézőket büntetni fekete képernyővel? Hát na! Illett volna megoldalni máshogy ezt a helyzetet (lehetett volna). Az meg nonszensz, hogy még csak időszakos híradók sincsenek egyik csatornán sem.

Az meg szimpla kampányfogás, hogy most ezt a feketeképernyőt mutogatják. Ezt is lehetett volna stílusosabban megoldani.

Az meg hab a tortán, hogy újra ismétlésekkel van feltöltve a kiesett műsoridő más csatornákon. A disney elvileg nem köt kizárólagos szerződést senkivel, így tőlük tuti lehetett volna olyan tartalmat venni, ami nem csak szórakoztató, de versenyélénkítő is, ha már nem akarnak híreket adni semmilyen formában.

júl. 7. 18:52
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudta a bemondó, hogy mi van. Sőt, én még azt is el tudom képzelni, hogy még percekig gyártották az élő adást, mert nem tudták, hogy az adáskijátszóban lekeverték.
júl. 7. 19:30
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
Ebben nem volt semmi hazugság
júl. 7. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Milyen eddig az új kormány?

A választás óta nem nagyon foglalkoztam politikával. Eddig nincs változás az én életemben. Igazából olyan, mintha a Fidesz lenne még mindig.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!