Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valakinek megvan az eredeti...

Lapátember88 kérdése:

Valakinek megvan az eredeti fehér karácsony az egészséges fejbőr-től?

Figyelt kérdés
nagyon rég óta keresem az eredeti verziót de nem találom, ha valaki meg tudná osztani velem megköszönném.

2021. nov. 9. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:
2021. nov. 9. 17:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem él a link, esetleg valakinek meg van letöltve?
2025. febr. 18. 21:03
 3/3 anonim válasza:
Szerintem nem erre gondolt a kérdező... :D
márc. 16. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Egèszsèges, ‘fitness’ tàplàlkozàs karàcsonyi elhajlàsokkal mennyire veti vissza a fejlôdèst?

Egeszen pontosan az erdekelne hogy ha karacsonyi idoszakban mondjuk egy hetig elterek a szakember altal ajanlott ètrendtol es mèrtèkkel de eszek sutiket, toltott kaposztat stb az egy het kieses a fejlodesbol vagy tobb hèt mert az itt bevitt cuccokat is le kell majd...

Szerintetek fel tud szedni egy 23 éves lány karácsonyig 10 kilót? Egészséges ez?

174 centi és 65 kilóról 75 kilóra hízna, az még BMI szerint pont belefér. Szerintetek reális ennyi hízás karácsonyig?

Öcsém egy ideje egészséges életmódot folytat. Mit vegyek neki karácsonyra?

Csak természetes és egészséges dolgokat szeretnék de nem tudom mit lehetne venni! Kb.4000 ft körül gondoltam .

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!