Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Most én értem félre ezt a...

Most én értem félre ezt a dalt; vagy a politikai korrektség szellemében a dalszöveghez tartozó magyarázat szándékosan torzít az értelmén?

Figyelt kérdés

A Rózsaszín Pittbull - B**ibár című daláról van szó...

Ide másolom a szöveg magyarázatát. Mert a trágárságszűrő miatt nem lehet linkelni azt az oldalt ahol ez a szöveg szerepel. Ez szerintem kissé fals:

"Miről szól a(z) 'B**ibár' dalszöveg ?

A szövegben a szerző a személyes határairól és a személyes tér tiszteletben tartásának fontosságáról beszél. Arra buzdítja hallgatóit, hogy legyenek nyitottak és elfogadók mások irányában, de tartsák tiszteletben mások személyes terét is. Emellett a b**ik elfogadásának fontosságát hangsúlyozza, miközben kritizálja a homoszexualitás túlzott szexualizációját. A szövegben szereplő figurák, mint például a láncos sapkás fiúk, a navahók, apacsok, szíúk, stb., a változatosság és a különbözőségek elfogadását szimbolizálják. A szerző azt is sugallja, hogy a társadalom egyre inkább elfogadóbbá válik a homoszexualitás irányában."

Maga a dal:

[link]

ma 17:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Simán lehet irónia a szöveg, főleg ha nem ellenőrzött vagy jóváhagyott a tartalom, hanem bárki bekommentelheti.
ma 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Miről szól a Halott Pénz - Ugyanúgy hallasz c. szám?

Én nem értem, most akkor örül, hogy talált egy nőt, aki olyan mint ő, és ez tetszik neki, de mégis felőrli? Meg hogy nem olyan, mint amit várt, de mégis harcolni fog érte... Nem teljesen áll össze bennem a dal lényege. Valaki érti?

Miről szól a "Fun" előadó "We are yung" című száma?

Klip: Szöveg:"We Are Young"(feat. Janelle Monáe)Give me a second II need to get my story straightMy friends are in the bathroom getting higher than the Empire StateMy lover she's waiting for me just across the barMy seat's been taken by some...

Szerintetek miről szól ez a dal?

Hamilton Leithauser + Rostam - In a blackout című dal miről szól szerintetek? A dalszöveget értem csak a mélyebb jelentésére lennék kíváncsi

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!