Lovasi András vagy Kovács Ákos?
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 12:29
11/27 anonim válasza:
Szerintem Lovasi zenéjében sokkal több fantázia van, Ákos meg nekem ott vált unszimpatikussá, hogy ő is pártok mellé állt.. nekem innentől gáz
meg amúgy sem tetszett a zenéje
12/27 anonim válasza:
akkor inkább a Lovasi, Ákos nagyon patetikus nekem
14/27 anonim válasza:
Két egomán tahó. Nehéz választani...
15/27 anonim válasza:
Nekem egyértelműen Ákos, bár ő sem tartozik a kedvenc előadóim közé. :)
16/27 anonim válasza:
még egy Lovasinak. :) kisstibi-opció nincs? mind emberként, mind zenészként nagyon tudom értékelni...:)
17/27 anonim válasza:
Még egy Lovasinak. Bár Ákos zenéjét sem utálom, de a Kispál sokkal közelebb áll hozzám.
18/27 anonim válasza:
Most szépen ráfogok cáfolni arra a gondolatra hogy "Ákost vagy nagyon szeretik, vagy utálják, és köztesállapot nincs" mivel engem nagyon hidegen hagy, de ez nem azt jelenti hogy utálom. :DDDD
20/27 anonim válasza:
Mindkettőt rühellem. Nyervogó f*sz mindegyik.
Ian Fraser Kilmister a király! :)
Long live rock 'n' roll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!