Szerintetek is azért nyert az Eurovíziós dalfesztiválon az osztrák "nő", mert megint meg kellett mutatni a világnak, hogy elfogadóak vagyunk, és hogy egy átoperált szakállas nőnek is ugyanakkora (nagyobb) esélye van a győzelemre?
Azért kell nácizni, mert ha valaki bedobja a témát, vége a vitának. :-)
Egyébként a homofób tényleg jobb megnevezés lett volna. De az is tény, hogy csak kuruchoz hasonló oldalakon kezelik ezt a történést botrányként. (Igen, meglestem.) Akkor mégis mit kéne gondolnom? ;)
16-os? Lehet a kicsi gyerekeknek nem éjfélig kéne tévét nézniük, főleg ha a szülők szerint ilyen agymosó műsort adnak. :P
De nem hiszem, hogy rémálmuk lenne. Nem ijednek meg ezek se a Zöld Manótól, se Jokertől, se földönkívüli mutáns szörnyetegektől, akkor nem lesz bajuk egy szakállas bácsinénitől sem. A többségnek azt sem kéne tudnia még, hogy mi is történik most. :D
Egyébként nem írtam olyat sem, hogy mindenkinek liberálisnak kéne lenni. Eléggé unalmas is lenne úgy minden. Arról van szó, hogy már megint összeesküvés van oda látva, ahol nincs semmi.
Egyáltalán nem kell szeretni a szakállas csajt. Nem is ismerjük. A hangját és a dalait is utálhatja bárki, mint a sz*rt. De azért leszólni valakit mert valamiben "más", egyáltalán nem kóser.
(Remélem érthetően, és kb. hiba mentesen fogalmaztam meg, mi nem tetszett.) :-)
Eeegen, persze. Az csak a véletlen műve, hogy 15%-os a válaszom. xD Azért legalább ne füllents.
Nem a pontozáson kéne problémázni. Egyébként is teljesen őrült módon nyomogat mindenki mínuszt mindenkinek.
(Ahhoz, hogy neked is ilyen kevés legyen egyébként, nem elég egy ember.) ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!