Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek is azért nyert az...

Gauldoth kérdése:

Szerintetek is azért nyert az Eurovíziós dalfesztiválon az osztrák "nő", mert megint meg kellett mutatni a világnak, hogy elfogadóak vagyunk, és hogy egy átoperált szakállas nőnek is ugyanakkora (nagyobb) esélye van a győzelemre?

Figyelt kérdés

2014. máj. 11. 10:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%

Azért kell nácizni, mert ha valaki bedobja a témát, vége a vitának. :-)

Egyébként a homofób tényleg jobb megnevezés lett volna. De az is tény, hogy csak kuruchoz hasonló oldalakon kezelik ezt a történést botrányként. (Igen, meglestem.) Akkor mégis mit kéne gondolnom? ;)

16-os? Lehet a kicsi gyerekeknek nem éjfélig kéne tévét nézniük, főleg ha a szülők szerint ilyen agymosó műsort adnak. :P

De nem hiszem, hogy rémálmuk lenne. Nem ijednek meg ezek se a Zöld Manótól, se Jokertől, se földönkívüli mutáns szörnyetegektől, akkor nem lesz bajuk egy szakállas bácsinénitől sem. A többségnek azt sem kéne tudnia még, hogy mi is történik most. :D

Egyébként nem írtam olyat sem, hogy mindenkinek liberálisnak kéne lenni. Eléggé unalmas is lenne úgy minden. Arról van szó, hogy már megint összeesküvés van oda látva, ahol nincs semmi.

Egyáltalán nem kell szeretni a szakállas csajt. Nem is ismerjük. A hangját és a dalait is utálhatja bárki, mint a sz*rt. De azért leszólni valakit mert valamiben "más", egyáltalán nem kóser.

(Remélem érthetően, és kb. hiba mentesen fogalmaztam meg, mi nem tetszett.) :-)

2014. máj. 11. 12:13
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Igen, ezért nyert.
2014. máj. 11. 12:20
 13/17 anonim válasza:
látom te lepontoztál, de én képzeld el, hogy annyira rasszista, antiszemita, náczi vagyok, hogy elfogadom a véleményed és nem pontozlak le.
2014. máj. 11. 12:47
 14/17 anonim ***** válasza:
11%

Eeegen, persze. Az csak a véletlen műve, hogy 15%-os a válaszom. xD Azért legalább ne füllents.

Nem a pontozáson kéne problémázni. Egyébként is teljesen őrült módon nyomogat mindenki mínuszt mindenkinek.

(Ahhoz, hogy neked is ilyen kevés legyen egyébként, nem elég egy ember.) ;-)

2014. máj. 11. 12:59
 15/17 anonim válasza:
hát ebben talán van valami xD nem érdekel engem a pontozás csak na.. :D
2014. máj. 11. 13:08
 16/17 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen nyilvánvaló, hogy az Eurovíziós dalfesztivál körülbelül egy kupac kakival egyenlő.Ha eltekint a félelmetes külsejű, szemidegen transszexuális előadótól és tisztán csak az énekteljesítményét vesszük láthatjuk, hogy nagyon béna a zene, ez egy rossz szám.Mögötte végzőknek mind mind sokkal jobb volt.Nincs ezzel semmi baj, csak akkor ne hívják dalversenynek.Ezt senki se gondolhatja komolyan, mint ahogy pár éve az orosz nagyik is másodikok lettek, nyilván nem az énektudásuk, vagy a számuk miatt.Nem vagyok kirekesztő, se náci, de azért ami sok az sok.Nem vagyok kíváncsi egy ilyen emberre, nem szép látvány.
2014. máj. 11. 13:45
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
A magyar szavazóknak tetszett, de ezt a tényt nem akarjátok tudomásul venni.
2014. máj. 11. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!