Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki Szereti rajtam kivül...

Valaki Szereti rajtam kivül Calvin Harris Summer című számát?

Figyelt kérdés

2014. dec. 2. 17:38
 1/2 anonim ***** válasza:
mivel 1,006,162-en lájkolták youtube-on gondolom igen :D
2014. dec. 2. 19:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Xd mndjuk igatad van!! :D
2014. dec. 2. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Ki szereti a Genesist (Peter Gabriel idejében) és David Bowie (glam rock korszakát)?

Ezt azért kérdezem, mert én nagyon szeretem őket és egy ilyen fajta együttest szeretnék alapítani. Tudok szájharmonikázni és nagyon amatőr szinten basszus gitározni, nem tudom, hogy tudok énekelni. Hobbi szinten csinálnám, budán lakom III. kerületben mindenkit szívesen...

Van itt valaki aki szereti 5SOS-t?

Hosszabban 5 seconds of summer.Van itt valaki aki szereti őket ,ha igen ki a kedvenced?

A summer-ben a gitár hang eredeti vagy efekt?

Calvin Harris Summer című szában a végén a gitár hang eredeti vagy csak DAW? csak kíváncsiságból :)

Tényleg így van?

Nagy Calvin Harris Rajóngo vagyok és minap néztem hol volt idén koncertje és azt vettem észre hogy a Balkánra nem is jár (Görögország,Törökország,Bulgária,Szerbia)(Mondjuk én sem mennék :))Szerintetek ez miért van?

Aki szereti az Ossian zenéjét válaszolna az alábbi kérdésre?

A Kitörés című albumon található Ok nélkül lázadó című dal mondanivalója mind a szövegi világot tekintve és a címet is visszautal egy nagyon régi James Dean film címére. Rebel Without a cause (Ok nélkül lázadó, Haragban a világgal). Az egész szöveg mintha az ő életét...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!