Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan tudok zenét törölni a...

Hogyan tudok zenét törölni a lejátszási listámból Soundcloud-on?

Figyelt kérdés

2014. dec. 30. 12:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Megnyitod a playlistet, a trackek mellett 4 kis ikont látsz:

Like - Repost - Add to Playlist - Remove from Playlist

[link]

Értelemszerűen az utolsó kis ikont kell megnyomni, az x-et.

2014. dec. 30. 14:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Ès telefonról? Mert nem gépen keresztül törölném hanem telefonon keresztül, és telefonnál nem ad ki semmilyen ilyet a playlist-ben
2014. dec. 30. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Értékelitek a zeném (újból😀)?

Nos sziasztok.Hat/hét hónappal ezelőtt kitettem egy zenét ide ,és kértem ,hogy értékeljétek.Kb. Egy éve foglalkozok ezzel.Szeretnék visszajelzéseket kapni jelenleg hol is tartok ezen az úton.Kérlek pontozzátok a zenémet,mindenféle kritikát,javaslatot észrevételt...

SoundCloud zenefeltöltés?

Ha egy zenéből csinálok egy saját remixet azt feltölthetem soundcloudra?

Hogy tudok soundcloud-on zenét eladni? Továbbiak lent!

Elvileg ahogy én láttam ahogy feltöltöttem zenét van egy olyan menüpontja ott hogy buy link, gondolom oda kellene rakni az eladáshoz szükséges linket de hol tudok ilyet kreálni vagy találni segítségeteket előre is köszönöm!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!