Erről mi a véleményetek? (Calvin Harris Summer mix)
Szerintem szörnyű.
Egy összevisszaság az egész. Bocsi

válasza:Kezdésnek nem rossz. Gyakorolj még egy kicsit mielőtt felteszed youtubra szerintem. :) ha egy kicsit enyhítesz a vízhangon és mondjuk csak pár résznél van benne ez az effekt, akkor szerintem jobban éreznénk magát a zenét. :)
Ja és még egy dolog: Soha ne add fel ;)
Első vagyok.
Kezdésnek nem annyira gáz, és ne add fel:)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
"Mitől lesz valaki nagy Dj" ugy értem hogy mitől függ hogy valaki nagyon híres sztár Dj lesz Mint: Avicci,Calvin Harris,Martin Garrix,David Guetta,Skrillex,Hardwel, mit csináltak más ként mint a többi Dj?
A nagy dj-k mint Tiesto,Calvin Harris,David Guetta, stb szoktak olyan efektet használni amit saját maguk vesznek fel például: ha mondjuk Avicci elejt mondjuk véletlen egy ceruzát és ugy gondolja hogy illik a számhoz akkor ő azt felveszi vagy valahonnan Leszedi? pl...
Engem speciel Calvin Harris Motion c. albuma érdekelne.
Calvin Harris Summer című szában a végén a gitár hang eredeti vagy csak DAW? csak kíváncsiságból :)
Calvin Harris Summer című klipjét hol forgatták?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!