Beatles vagy Queen?

válasza:A kettő között sok a külömbség, mindkettő nagyon klassz, világhírű együttes, de stílusban más
A Beatles örök, szerintem nagyon sokáig él majd ennek a bandának a szeretete
Queent nem hallgatok, de ez is egy hatalmas együttes.
Zenei stílusban is nagyon külömböznek, szerintem amelyik neled tetszik, azt. VAGY MINDKETTŐ!!
ex-bitliszfan vagyok, a zene a mindeneeeeem😊

válasza:Mindkettőt nagyon szeretem.
A Beatlesnek inkább a későbbi lemezeit, amin már elég erősen elmentek egy összetett, kísérletezős irányba a korábbi popos stílustól. A Queen talán közelebb áll hozzám, tőlük a nyers rockdalokat és a szépen összerakott, klasszikus ihletésű balladákat kedvelem főleg. Brian May nagy példaképem, egy nagyon egyedi stílusú gitáros, nem mellesleg pedig asztrofizikus...
Szóval a Queen hozzám talán közelebb áll.

válasza:

válasza:

válasza:Beatles
Viszont a legjobb barátnőm a Queen-ért van oda.
16/L

válasza:Kapcsolódó kérdések:
The Beatles, Nirvana, The Doors, Metallica, Queen. Írd le a véleményed mindegyikről csak kiváncsi vagyok a véleményedre. Melyik mit jelent a számodra?
Aki egyiket sem szereti, kérem ne offoljon a kérdésemhez. Köszönöm.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy akik mostanában jártak esetleg nagyobb bevásárlóközpontokban, plázákban nem láttatok-e zenekaros pólókat? Ha igen, milyeneket és hol? Nos, ami most a 'fő célom', amire 'vadászom', az a Nirvana női (de akár férfi is, azt is...
Csak azért kérdezem, mert nem igazán hasonlít az ízlésem a korosztályoméra.13/L
NEM TAB-okat, hanem rendes kottákat! Főleg ABBA, Queen, Beatles, Metallica, Led Zeppelin érdekelne. Ja, és 1 db akusztikus gitárra!
PLAY PIANO WITH... JOHN LENNON, QUEEN, DAVID BOWIE, LOU REED ... WITH CD - ez a kottáskönyv címe
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!