Vannak ma is olyan jó zenészek mint Bakk meg a többi régi nagyok?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha jól tudom nemntúl régi és a klippjében van egy srác aki elmentnilyen vacsora estre és ott szemezget egy nővel és mint kiderül mindketten vámpírok.
Igazak a hírek miszerint visszatér a Star Warsba pl: Han Solo?(Harison Ford) Mekkora lenne már ha a régi nagyon visszatérnének,ha így lenne tuti kasszasiker lenne a film!
Adjatok tanácsot mit lehetne tenni.106 kilóról indultam most 76 vagyok (173 cm magas), napi 1 órát tekerek szoba biciklin (inkább kardió, bár olvastam hogy lehet aerob kéne inkább ezért most úgy tolom, vélemény? ) + súlyzós edzés+fehérjében gazdag egészséges...
1. zene: sárga ruhában mennek az emberek templom udvarban meg valami van a kezükben. ami még rémlik az az h töltött fegyverek vannak benne és négerek. 2. zene: cirkuszban játszódó valami sok szörnnyel
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!