Kb 8 hónap alatt sikerült leadnom 29 kilót és már látszik nagyon is az eredmény (régi ruhák túl nagyok, jobb közérzet. Stb), de a hasamon még mindig látok zsírt. Mikor fog eltűnni végre? Ez genetikai kódolás határozza?

válasza:

válasza:Ha a lelassult anyagcserén azt érted, hogy ritkán jársz wc-re, akkor az nem a szénhidrát miatt van, hanem a kevés rost miatt. Elhiszem, hogy eszel rostokat, de ha összességében keveset eszel, az akármilyen rostdús, nincs elég rost.
(Amúgy a lassú anyagcsere nem ezt jelenti.)
Nekem nagyon soknak tűnik a 29 kg 8 hónap alatt. Nem a hasadon lévő zsír miatt kellene aggódnod, hanem azon, hogy hogyan tovább.
Köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még :) tippek-egyebek
egyébként 8 hónap az egyenlő 32 héttel ha heti 1 kilót fogytam ami egészséges akkor sztem hihető :)
Amúgy már most se nézzek ki rosszul, csak a hasamon akarok javítani még. elkezdtem L kartnitint is inni itt a vége felé mert azt hallottam az is jó + tiszta test tömegem 65kg lenne, az a cél hogy azt elérjem :D
eddig is a saját erőmből dolgoztam meg az eredményért továbbra is ezt teszem ;)

válasza:

válasza:A pickwick szerintem nem a legjobb minoseg, de ez csak a sajat velemenyem :-) Lehet venni nem filterezettet is, szerintem azok jobbak.
Talaltam neked valamit errol:
Kapcsolódó kérdések:
fél év alatt 18 kilótól szabadultam meg! így is túlsúlyosnak számítok 166cm-hez 82kiló vagyok. Az orvos szerint "arányosan" elhízott kategóra vagyok. 17évig versenyszerűen sportoltam, soha nem voltam lusta tipus. De amióta abbahagytam felmásztak a kilók. Egy masszív...
Már hallottam róla, de nem értem h miért, mikor, hogyan kell csinálni. És aki használja, milyen eredményeket ért el?
Sziasztok! 14 éves lány vagyok, 162 cm 61 kg. Szeretnék május végére leadni 6-7kg-ot... Ha minden nap tornázok 45 percet, és 2 naponta futok 40 percet akkor sikerülhet? Persze emellett bicikliznék, ugráló köteleznék és görkorcsolyáznék... Kerülném a zsíros és...
Sziasztok! 14 éves lány vagyok, 162 cm 61 kg. Szeretnék május végére leadni 6-7kg-ot... Ha minden nap tornázok 45 percet, és 2 naponta futok/kocogok 40 percet akkor sikerülhet? Persze emellett bicikliznék, ugráló köteleznék és görkorcsolyáznék... Kerülném a...
Először is, ruhában mértek meg, ami szerintem nagyon nem mindegy.. Egy mérlegre kellett mezítláb ráállni és vízszintesen kitartani egy fém rudat. Másodszor a 167cm/55kg súlyomra kidobott 28.4% zsírt :O 29% fölött elhízottnak számítanék.. Heti 3x futok...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!