Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanra eltüntek a normális kedves barátkozós lányok?
1es: nem egészen, vagyunk még :D
10es: ez mondjuk tényleg érdekes :D
Ha nem is normális, de rendes lány jelen. :) Kevés ilyen lány van, ahogy kevés fiú is, legalább ezen kevesek találják meg egymást, a többi meg ne érdekeljen minket, normális értékrenddel rendelkezőket.
(3. is én voltam)
Ilyen az én szerencsém a páva ecsetfejűek mindig jobban kellettek :D
De nem akarok általánosítani
Egyszer majd kopog egy normális ember is az ajtón... :) Próbáld nem keresni, csak egyszerűen ismerkedni, de ne egyből ,,szerelemszerűen''. Hátha egyszer véletlen találkozol valakivel. :)
Amúgy sok a normális is, csak a többi annyira szeret ugrálni és a többi fejére támaszkodni, hogy nehéz őket észrevenni még annak is, aki rájuk állította be a radarját.
Ez csak az én meglátásom, de úgy gondolom akik normálisak és kedvesek azok kevesebbet vannak nyilvános helyeken(vannak kivételek). És ez mindkét nemre igaz lehet. Vagy egyszerűen rossz helyen kopogtatsz.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!