Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A diszkóban megismertem egy srácot. Azt mondta, ha megtalál a közösségi oldalon, akkor betesz barátnak. Gondolom, hogy a nagy zajban nem hallotta a vezetéknevemet. Megtaláltam őt, de nem akarok nyomozónak tűnni. Mit írjak neki, hogy nelegyen ciki?

válasza:Szia..emlékszel még rám? Tudod a diszkóban ismerkedtünk meg...
Ez nem jó?? :D
Szia, emlékszel rám??
remélem minden oké, és nem baj h rád irok, ha gondlod jelőlj be és majd beszélünk

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Illetve mindenképp taponra akarok váltani, de valahogy mindig érzem. Mit rontok el? Minivel próbálkozom.
Volt párommal nagyon rossz volt a szex (kb. 1 percig, ha tartott). Féléve szakítottunk, és én eléggé ki vagyok éhezve. Persze, nem vagyok semmi rossznak az elrontója, mert komolyan kapcsolatot keresek, de szívesen benne lennék egy helyes sráccal egy laza éjszakában.
14/L vagyok. Van egy fiu akit mar tobb mint fel eve es le akarok fekudni vele meg o is velem. Nagyon kinos szerintetek? Azaz h nem is szeretjuk egymast
Sziasztok!Van valamennyi földem most MTZ 82-esel művelem, és a csajok miatt is akarok nagygépet venni Rábát ,hogy csajozzak vele. A hozzá tartozó munka eszközök is 30 évesen is összesen bele kerül vagy 10-20 millióba. A Rába is egy jóképű, szép 5-6 millióba belerúg....
Nem ciki ha egy férfi megy be egy ilyen botlba és vesz egy fehérneműt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!