Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A diszkóban megismertem egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A diszkóban megismertem egy srácot. Azt mondta, ha megtalál a közösségi oldalon, akkor betesz barátnak. Gondolom, hogy a nagy zajban nem hallotta a vezetéknevemet. Megtaláltam őt, de nem akarok nyomozónak tűnni. Mit írjak neki, hogy nelegyen ciki?

Figyelt kérdés
2015. aug. 18. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia..emlékszel még rám? Tudod a diszkóban ismerkedtünk meg...

Ez nem jó?? :D

2015. aug. 18. 13:54
 2/8 anonim válasza:
100%

Szia, emlékszel rám??

remélem minden oké, és nem baj h rád irok, ha gondlod jelőlj be és majd beszélünk

2015. aug. 18. 14:03
 3/8 anonim válasza:
jav gondolod
2015. aug. 18. 14:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezért jó diszkóban ismerkedni.
2015. aug. 18. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia, tudod én vagyok az, aki lecummantott a múltkor a diszkó vécéjében:D
2015. aug. 18. 15:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Most írtam neki. :)
2015. aug. 18. 17:11
 7/8 anonim válasza:
Várjuk az eredményt :)
2015. aug. 18. 19:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Tegnap, a második NEM randinkon kiderüt, hogy már van csaja. Barátok maradtunk. :(
2015. szept. 16. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Középiskolás leszek szeptembertől és kollégista leszek. Félek, hogy esetleg éjszaka átázok. Olyankor mi a teendő, hogy ne legyen olyan ciki?

Illetve mindenképp taponra akarok váltani, de valahogy mindig érzem. Mit rontok el? Minivel próbálkozom.

Ciki, ha elmegyek egy buliba abból a célból, hogy egyéjszakás kalandot akarok?

Volt párommal nagyon rossz volt a szex (kb. 1 percig, ha tartott). Féléve szakítottunk, és én eléggé ki vagyok éhezve. Persze, nem vagyok semmi rossznak az elrontója, mert komolyan kapcsolatot keresek, de szívesen benne lennék egy helyes sráccal egy laza éjszakában.

Szerintetek ciki hogy 14 és fél évesen le akarok feküdni?

14/L vagyok. Van egy fiu akit mar tobb mint fel eve es le akarok fekudni vele meg o is velem. Nagyon kinos szerintetek? Azaz h nem is szeretjuk egymast

Az mennyire ciki, hogy csajozni venni akarok egy Rába Steiger 250-est?

Sziasztok!Van valamennyi földem most MTZ 82-esel művelem, és a csajok miatt is akarok nagygépet venni Rábát ,hogy csajozzak vele. A hozzá tartozó munka eszközök is 30 évesen is összesen bele kerül vagy 10-20 millióba. A Rába is egy jóképű, szép 5-6 millióba belerúg....

Feleségemnek akarok venni egy fehérneműt. Szerintetek furcsán fognak rámnézni az eladók?

Nem ciki ha egy férfi megy be egy ilyen botlba és vesz egy fehérneműt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!