Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elszúrtam?

Figyelt kérdés
Van egy fiú s az este azt írta hogy suli után menjek fel hozzá. S én felmentem hozzá de ő csak mosolygott s becsukta az ajtót. S én félig bőgve futottam le a lépcsőkön. S most kiderült hogy csak nadrágot húzott. S utánnam futott de én nem vettem észre. S most nagyon félek hogy mindent elszúrtam.
2016. jún. 21. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
De cuki vagy :3.. Nézd szerintem megbocsájt neked, max egy jót nevettek rajta :3
2016. jún. 21. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Jujj:D Emiatt nem haragudhat rád:)
2016. jún. 21. 21:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak azaz hogy most nem szólt semmit.: '(
2016. jún. 21. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
nyugi nem lesz semmi baj nagyon aranyosnak fogtalálni :)
2016. jún. 21. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát egy bocsánat a legutóbbiért, hogy így elrohantam bőven elég. Majd ezek után megmagyarázod neki, hogy miért is volt az. Ha igazán komolyan gondolja, akkor nem veszi ezt teljesen komolyan, ha ezeket elmondod neki.
2016. jún. 21. 22:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Ráír a legjobb barátnőmre,hogy nincs-e kedve vele járni. 😭
2016. jún. 23. 11:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Így már gáz:$
2016. jún. 23. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!