Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsináltam, de ez tényleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsináltam, de ez tényleg működik. Vélemények?

Figyelt kérdés

Egyetértetek velem?? LÁNYOK és FIÚK??

Szóval adott egy fiú és egy lány, ha a fiú nem mutat jeleket és csak ismerkedik a lánnyal, akkor a lányban felmerülnek kérdések és kételyek, hogy nem tetszik a fiúnak és éppen ezért ő haj rá :D.. Nem egyből, hanem esetleg pár hét elteltével a lényeg, hogy úgy kell tenni, mintha nem is érdekelnéd.. Mármint beszélgetsz vele, de vonzódás jeleit nem mutatod.. Én megcsináltam ezt nemrégiben 2 lánnyal és működött :D..

Vélemények?

2016. jún. 23. 11:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én is néha ezt használom, nálam bejön ez a módszer :D

//páwagyerek

2016. jún. 23. 11:13
 2/11 anonim ***** válasza:
És mi van ha a lány is ezt csinálja? :'D
2016. jún. 23. 11:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Mint írtam ő megtört és elhívott valahová.. Szóval nem hiszem, hogy ezt csinálja :D
2016. jún. 23. 11:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ismerem ezt a "taktikát" de szerintem gyökérség így teljes mértékben használni... én sokkal inkább mondom meg neki hogy tetszik és menjünk el valahova de mégse viszek ajándékot nem erőltetem meg magam hogy romantikus legyek nehogy azt érezze hogy nem tudnék nélküle létezni és akkor majd ő is fog egy kicsit teperni és így megvan a kölcsönös odaadás
2016. jún. 23. 11:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát te nagy vagy. Szerintem az egyenes beszéd és a korrekt ismerkedés sokkal hatásosabb.
2016. jún. 23. 11:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Soha nem jött be nekem.
2016. jún. 23. 11:41
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Mivel két lánnyal csináltad, így azt mondhatjuk nem működött. Mert ha működött volna, akkor nem kellett volna a 2. lány.
2016. jún. 23. 11:45
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Egy idő után fel fogja adni ,hogy utánad fusson.
2016. jún. 23. 12:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Ratyi.
2016. jún. 23. 14:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is bejött a taktika pont az utóbbi hétben csak hát ravasz volt és féltékennyé tett így elárultam magam :/
2016. jún. 23. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!