Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen elköltözhetek otthonról? Az mennyiben akadályoz hogy jövő nyáron töltöm a 18. at es szept. Pedig 12. es leszek?!
Figyelt kérdés
Neveloapam van. Es nagyon rossz a kapcsolatom mind a 2 szulovel. Van egy kozos gyerek es szemmel lathato a kivetelezes. Masok is eszreveszik. Ugy beszelnek velem mint egy utolso senkivel..csunya szavakat hasznalnak olyanokat amiket mas 17 eves se turne. Apahoz nem mehetek mar egyszer probaltam. Es mar nagyjabol elterveztem hogy elmegyek egy panelba alberletbe abba a kis varosba ahova iskolaba is jarok. Iskola utan elmegyek takaritani valahova meg hetvegeken keresek valami munkat. A baratom azt mondta mindenbe tamogatni fog.2016. jún. 24. 17:12
1/3 anonim válasza:
hát ha öszeálsz valakivel már 16 évesen teljes jogó avgy 18 évesen amúgy is, amugy ha nem tetszik a család suliba szólsz és elvesznek onnnant
2/3 anonim válasza:
szerintem ne takarits mert többre vagy képes :) menyj el koleszba ?! vagy (ahogy mondtad panelba :) )
Mert ahol nem szeretnek ott nem érdemes maradni csak ritkán . és 18 évesen bármit csinálhatsz szüleid nem tehetnek semmit ...
3/3 A kérdező kommentje:
Koleszba nem szeretnék. Mert akkor ugyanugy hazakene jarnom. Aztan a takaritas csak egy ideiglenes munka lenne a suli mellett. Aztan tavaszi oszi teli meg nysriszunetbe dolgoznek valahol. :) de koszonom! :)
2016. jún. 25. 01:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!