Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú (félig) ittas állapotban csókolózás közben azt mondja 1x de csak 1x hogy szeret, akkor mennyi esély van arra hogy ez igaz?
Amúgy nagyon bonyolult a kapcsolatunk már egy éve kb. az egyik legjobb fiú barátom , de házibulikban meg ilyen dolgokon ha iszunk akkor szinte mindig smárolunk néha ő kezdeményez néha én (Én többet érzek iránta barátságnál). Beszéltünk arról h lehet összejövünk , de végül hagytuk a témát. És most azt mondta nekem , hogy most 1 év után tényleg szerelmes mert egy évig csak olyan csajai voltak akiket nem szeretett , de most szerelmes egy lányba aki nagyon jó barátja.
Félek úgy általánosságban mindentől , légyszíves segítsetek.
14/Lány
Oké először is: ezért van az, hogy 14 évesen maximum málnaszörpöt [Mondjuk Viktornak az is sok volt fallout live alatt.. :D] kell és lehet inni.
Másodszor: Azt mondta, hogy egy barátjába szerelmes vagy konkrétan azt, hogy beléd? Mert nem m1.. Amúgy álló farkú részeg gyerek szavára nem adnék a helyedben.
Kérdezd meg tőle akkor amikor éppen józanok vagytok és nem turkáltok egymásban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!