Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Türjem ezt el? Vagy tegyek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Türjem ezt el? Vagy tegyek ellene valamit?

Figyelt kérdés

Volt az osztályból egy srác akivel jártunk egy nagyon rövid ideig. Én komolyan vettem de ő nem . És hát átvert és szépen ott is hagyott.

Nagyon sokat sírtam miatta midenhol de suliban a legtöbbször. Volt egy lány akit a legjobb barátomnak hittem és ő húzott ki a szarból ő vigazstalt meg meg ilyenek. Aztán meg most kiderült h ők a sráccal már 5 hónapja járnak.

És ma meg hallottam h rólam beszélt ilyen gúnyosan h jaj hol van az ..... már megint sír vagy mi?

És még van sokkal több de tt nekem ez már túl sok :(

2016. jún. 27. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Jó barátaid lehetnek:P
2016. jún. 27. 14:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne baratkozz tovabb azzal a ketszinu lannyal

Hidd el nem eri meg

Keress olyan baratot/baratnot aki jol atlatja a helyzetedet a te szemszogedbol es tud segiteni rajtad

A baratnot es exed hagyd elni a kis eletuket, majd jon a karma ;)

2016. jún. 27. 15:33
 3/3 anonim ***** válasza:

lány "barátok" túl 2szinű p####k...

legyenek fiubarátaid ők sokkal rendesebbek vagyis a legtöbbük nem vág át téged a "fiubarátok" :)

2016. jún. 27. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!