Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg/vegyem rá a szüleimet hogy nálunk aludjon a barátom?
Persze hogy érdemes megpróbálnod,főleg ha szerinted is meglehet győzni őket.
Mondd el nekik is ezeket hogy mivel egy hónapig nem látod,biztos sok megbeszélnivalótok lesz,szeretnéd hogy ott aludhasson nálatok.
Egyébként én szüleim is kicsit szigorúak,ezért nem is hittem hogy ezt megengedik,de azért megpróbáltam,és meglepett,de már 15 évesen(pontosabban majdnem 16)is engedték.
Szerintem mond meg nekik, hogy nem azért mész amiért azt ők gondolják, csak szeretnétek összebújni, egymás karjaiban elaludni.:D Nekem is szigorúak a szüleim, de ezt így előadtam és megengedték 15 évesen. A barátnőm 13 most lesz 14, de neki azért engedték meg mert ismernek engem a szülei.:D Végén mondtam, hogy amikor ők ilyen idősek voltak biztosan ők is ezt akarták.
Bocsi ha már késő, gondoltam leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!