Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tini lányok miért vannak így bezsongva a közel 30 körüli színészektől?
a legtöbbjük nem is néz ki olyan jól (inkább átlagosan) és csak azért mert eljátszott egy szerepet. csajok azt ugye tudjátok, hogy a szerep, amit eljátszik az nem egyenlő az emberrel, aki eljátssza?
vagy mindegyiknek apakomplexusa van már vagy mi??
A kedvenc színészem 34 éves és igen, szerintem veszettül jól néz ki. És akkor meg mi van? Ez nem azt jelenti, hogy más ne tetszene (megjegyezném, a párom a saját korosztályomból van), vagy ha hirtelen megjelenne előttem és engem akarna, akkor igent mondanék neki, mert nem, nem mondanék.
Nem tudom, mi zavar téged ennyire ebben. Mindig id a saját korosztályban keresgéltem, attól még, hogy kedvelek egy ilyen színészt (azaz szimpatikus a személyisége, legalább is az, amit a külvilágnak mutat és tehetségesnek tartom), még nem lesz apakomplexusom.
A gond ott kezdődik, hogy nagy részük csak azért van bezsongva tőlük, mert jól néznek ki. Nem a tehetségük miatt, végülis csak színészek, és nem modellek...
Én srác vagyok, de az összes színész, akit igazán szeretek, kivétel nélkül férfi. És nem vagyok meleg, csak értelmes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!