Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utazás barátnővel?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy elvinném a barátnőmet valahova nyáron. Csak mi ketten mennénk. Titeket elengednének a szüleiteket ketten valahova 1 hétre?
18/f és 17/l
2017. jan. 28. 15:04
1/5 anonim válasza:
engem elengednének, (ha lenne kivel😁) ha tudnák hova megyünk. belföldre vagy külföldre akartok menni?
2/5 A kérdező kommentje:
Amíg ő nem múlik el 18 addig belföldön utazgatnánk
2017. jan. 28. 15:19
3/5 anonim válasza:
Engem igen, tekintve hogy olyan apám van, akit talán a gyereke érdekel utoljára :D
Szerintem titeket is elfognak hosszabb gyözködés után, elvégre már fiatal felnőttnek számítasz nem? HA meg saját keresetből oldod meg, akkor meg tuti elengednek, tőlük akarsz kérni vagy te teremted meg magadnak? Mert azért az ztóbbi normálisabb, elvégre te akarsz a te barátnőddel utazni, akkor azért te dolgozz meg.
4/5 A kérdező kommentje:
A saját keresetemből mennénk igen. Csak anyám olyan aki félti az egyetlen kicsi fiát... :/ De majd meglátom hogy mennyire kell könyörögnöm.
2017. jan. 28. 15:33
5/5 anonim válasza:
Simán elengednének, de szerintem gondolkodj először egy hosszúhétvégében inkább, az lazábban jön ki. Aztán lehet bővíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!