Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Őszinte voltam ,de megbantan....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte voltam ,de megbantan. Most mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Egyutt vagyok egy fiuval lassan 1 éve, es elmondtam neki a legfeltettebb titkomat. Rajta kivul csak a baratnom tud errol.

Most tokre kivan borulva es szakitott vele. 2 napja csak sirok miatta. Tenyleg nem lehet oszinte az ember? Vagy nem ö az igazi akinek mindent elmondhatok? Jobb megtartani a titkainkat?

16l

ápr. 18. 08:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint nem ő volt az igazi.
ápr. 18. 08:40
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Ezeket imádom...még véletlenül se írt le, hogy mi ez a titok, a végén még talán segíteni is tudnánk...
ápr. 18. 08:55
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy mi az a titok.

Pl korábban szerelmes voltál valami hírességbe. Vagy fajtalankodtál már kutyával.

A két dolog valahogy nem egyenértékű. Függ a titok a reakciótól. Lehet a te titkod durva, lehet az ő reakciója volt túlzás. Vagy csak egy ürügy, hogy kilépjen a kapcsolatból.

ápr. 18. 09:00
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha szskított miatta 1 év után szért rohadt durva dolgot kellett titkolnod
ápr. 18. 09:19
 5/16 A kérdező kommentje:
Vonzonak talalok tiltott dolgokat. Nem csak emberrel
ápr. 18. 09:19
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem magadban csalódtál, hanem benne. Nagy bátorságra vall, ha megosztod valakivel a titkodat.

Azt hogy a exed reakciója túlzó e vagy sem a titok ismerete nélkül nem tudom megítélni.

Mi a titkod?

ápr. 18. 09:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor biztos az, amit a 3-as tippelt.
ápr. 18. 09:37
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

De miért gondolod, hogy attól, mert elmondod neki, ez neki belefér?

Nem szétkürtölte, csak ez túllép az ő határain. Biztos neked is lenne ilyen.

ápr. 18. 10:03
 9/16 anonim ***** válasza:
88%
Nekem se férne bele, ha valaki állatokkal vagy gyerekekkel akana közösülni. Nehez kérdes, de ha csak fantázia ultimatumot adnek, vagy elmegy szakemberhez vagy szakítok. Ha már megtörtent nincs kérdés, végeztünk
ápr. 18. 11:17
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez van, őszinte voltál, ő is. Nekem is sok lenne, ha azon kapnának, hogy a baràtnőddel lovat szoptok az istállóban. Van ami túl sok.
ápr. 18. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!