Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte voltam ,de megbantan. Most mit csinaljak?
Egyutt vagyok egy fiuval lassan 1 éve, es elmondtam neki a legfeltettebb titkomat. Rajta kivul csak a baratnom tud errol.
Most tokre kivan borulva es szakitott vele. 2 napja csak sirok miatta. Tenyleg nem lehet oszinte az ember? Vagy nem ö az igazi akinek mindent elmondhatok? Jobb megtartani a titkainkat?
16l

Nem mindegy mi az a titok.
Pl korábban szerelmes voltál valami hírességbe. Vagy fajtalankodtál már kutyával.
A két dolog valahogy nem egyenértékű. Függ a titok a reakciótól. Lehet a te titkod durva, lehet az ő reakciója volt túlzás. Vagy csak egy ürügy, hogy kilépjen a kapcsolatból.

Szerintem nem magadban csalódtál, hanem benne. Nagy bátorságra vall, ha megosztod valakivel a titkodat.
Azt hogy a exed reakciója túlzó e vagy sem a titok ismerete nélkül nem tudom megítélni.
Mi a titkod?

De miért gondolod, hogy attól, mert elmondod neki, ez neki belefér?
Nem szétkürtölte, csak ez túllép az ő határain. Biztos neked is lenne ilyen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!