Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Titeket zavarna, ha ilyen egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha ilyen egy lány?

Figyelt kérdés

Lehet közhely, de szerintem egyszer élünk és mindent ki kell próbálni, mert inkább haljak meg előbb, mint, hogy úgy haljak meg, hogy nem éltem. Tehát nyilván alkalmanként szeretek alkoholt fogyasztani, amikor, mint a legtöbb embernek, nekem is oldódnak a gátlásaim.

Még soha nem volt barátom. Nem azért, mert csúnya lennék, lett volna több lehetőségem is, de egyszer sem éreztem semmit személy iránt, stb..

Viszont, már csókolóztam (inkább nevezzük smárolásnak), szám szerint öt fiúval... Négy alkalommal úgy történt, hogy ittam én is és a másik fél is, egyszer pedig, bár józan voltam, fogadásból tettem meg. Én személy szerint nem érzem érzem úgy, hogy bűn lenne az, ahogy élek, nyilván nem erkölcsi példa, de szerintem nem is a másik véglet. Szóval, titeket zavarna, ha egy lány( aki amúgy nem bulizik gyakran), ,,így élne", szeret bulizni, szórakozni?

2016. jún. 19. 19:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%

Mivel én is hasonló vagyok, csak kicsit durvább dolgokat is bevállalok az 'alkalmankénti alkoholon' kívül, ezért engem nem zavarna, legalább nem unatkoznánk! :D

16/F

2016. jún. 19. 20:05
 2/15 A kérdező kommentje:

# 1 nyilván azért nem írom ide az életem, pláne, hogy még valami akarok is vele kezdeni..:D

Viszont azért nyugtat, hogy nem egyedül vagyok ,,elcseszett".:D

2016. jún. 19. 20:08
 3/15 anonim válasza:
100%
Nem zavarna, de kapcsolatban azért már remélem nem smárolnál újabb öt fiúval, sem bármelyik másikkal:D
2016. jún. 19. 20:29
 4/15 anonim ***** válasza:
77%

Zavarna.

Ez a viselkedés eléggé szánalmas, főleg egy lánytól.

Kizáró ok lennél kapcsolatra.

2016. jún. 19. 21:46
 5/15 A kérdező kommentje:

# 3 Egy kapcsolat nyilván teljesen más.. Szerintem a megcsalás a világ egyik legundorítóbb dolga. Kizárt, hogy megtenném.

#4 Köszönöm a válaszod!

2016. jún. 19. 21:56
 6/15 Emberek ***** válasza:
69%

Egészen addig nem zavar amíg kapcsolatban nem csinálod ezt így. Egyébként én is hasonló vagyok, csak én kicsit idősebb, és nem csak a smárolok másokkal..

19/f

2016. jún. 19. 21:59
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

Nem. Értem én hogy #yolo meg mittudomén, de azért mégis, következőnek mi lesz? "Ittam és beleültem annak a srácnak a farkába"?

Az ivás nem mentség semmire, nem hoz elő új tulajdonságokat, jellemvonásokat a semmiből, csak felerősíti a meglévőeket (igen, azokat is, amiket magadnak rejtegetsz).

2016. jún. 19. 22:00
 8/15 anonim ***** válasza:
69%
Nem zavarna..
2016. jún. 19. 22:14
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz!

# 7 Nem használom mentségnek az alkoholt, mert nem az. Pusztán fontosnak tartottam kiemelni, mert ahogy te is mondtad, a meglévő tulajdonságokat nagy mértékben erősíti, ami azért valljuk be, nem mindegy..

ÉS van különbség a kettő dolog között, bár ismét megemlíteném, hogy NEM volt/nincs barátom..:) (ezt arra értem, hogy nem csaltam meg senkit és nem is tenném.)

2016. jún. 19. 22:27
 10/15 anonim válasza:
69%
Na, reméltem is, tetszik ez a nem csalnál meg senkit mentalitás:D amúgy én is ilyen vagyok hogy "na, tudjátokmit, sz@rok bele, egyszer élünk, csináljuk", úgyhogy nem zavarna, valószínűleg elég jó kis dolgokban lennénk benne egy ilyen emberrel:D
2016. jún. 19. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!