Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Volt már olyan, hogy féltetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy féltetek bevallani valakinek az érzéseiteket, végül mire rászántátok volna magatokat akkor pedig már késő volt?

Figyelt kérdés

2016. jún. 28. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen..
2016. jún. 28. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem,de ha így vagy ne késlekedj.
2016. jún. 28. 19:45
 3/5 A kérdező kommentje:
2- es azt hiszem már elkéstem :)
2016. jún. 28. 23:38
 4/5 anonim válasza:
Sajnos velem most pont ez történt.Egy csajjal lassan 2-3 éve ápoltunk nagyon szoros baráti kapcsolatot és ez az utóbbi egy évben valahogy megváltozott.Idő közben nekem is volt barátnőm, és neki is pasia, de számomra csak pótlék volt akivel együtt voltam, és felettébb örültem amikor megtudtam hogy őkis szakítottak.Ennek kb 2 hónapja. Sajnos most hétvégén valami megtört bennem, mert átbaszott elég szépen. Azóta nem beszélünk.Szóval én is elkéstem :) Neked csak azt tudom ajánlani, hogy legközelebb egy percet se habozz, és most próbáld meg elfelejteni az egészet :) 17F
2016. dec. 6. 00:55
 5/5 Jdjdjdj válasza:
Hat igen nekem is volt ilyen
2017. jan. 4. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!