Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeismerkedtem, ti mit javasolnátok?
Összeismerkedtem egy sráccal,aki 15 évvel idősebb nálam. Másfél évre rá összejöttünk. Most másfél éve járunk. Anyám tilt a sráctól, kezdetek óta, azért,mert Állítólag a srác drogozik és iszik. Nos, mi bebizonyítottuk azt,hogy mindkét dolog hamis, tehát az lett a legújabb probléma,hogy idősebb nálam nagyon. Azt mondják, ahogy mennek az évek a fiú mindent megfog tőlem vonni;barátok,bulik,lovaim.. és ki fog sajátítani. Van ötletetek? (próbáltunk volna leülni megbeszélni, de anyám be sem engedi a srácot hozzánk)
15/L
Tehát...Te 15 éves vagy a barátod pedig 30?
..Én nem maradok tovább ezen a bolygón.
Hatoska ,nem feltétlen. Ismerek egy hasonló kislányt,akinek a palija 34 éves.
Csodálkozni már nem tudok. Undorító ez a hely.
"..Én nem maradok tovább ezen a bolygón." Ez jó volt XDDDD
Kérdező te egy hülye pi*csa vagy . Már harmadjára írsz másik életkort. Most már én is kételkedek ebben a kérdésben , hogy igaz e ? De am mind 1 ha 17 vagy is akkor is gáz , főleg a csávó részéről. És anyádnak meg igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!