Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnam helyre hozni? (19F)
Kb 3 napja a baratnommel (most 16 eves) elosszor volt hogy pettingeltunk. Annyi volt hogy nadragon keresztul simogattam. Melleit csokolgattam ugy hogy nem volt rajta a melltarto.
Mielott ezeket csinaltam volna legabb 2x megkerdeztem hogy biztos e benne hogy akarja o is ezt vagy nem. Miutan legalabb 2x megkerdeztem.hogy akarja e azt a dolgot csak utanna csinaltam.
Utanna este mikor.mar en is otthon voltam irt nekem hogy felejtsuk el hogy lattam is valamit es azt hogy csinaltunk valamit. Mondta hogy fel tilem.es mar nem.akar velem talalkozni meg mar szakitani akart velem.
Nehezen ravettem hogy talalkozzunk masnap hogy beszeljuk.meg a dolgot de nem.nagyon sikerult. Termeszetesen en voltam a hibas hogy ezt csinaltam de leszarom inkabb magamra veszem a feleloseget es bocsanatot kerek csak hogy ne.legyen rosszabb a helyzet.
Ma megkerdeztem hogy fel e meg es azt momdtahogy igen, lehet hogy meg egy picit jobban
Idaig tavkapcsolat volt. Egy hete hogy kikoltoztem de elotte is volt hogy eljottem hozza mikor teli es nyari szunetem volt.
Mar 10 honaposak vagyunk
Legyszi segitsetek es ne azt tanacsoljatok hogy hagyjam.el meg ilyenek mert nem.akarom elhagyni :'((
Halasan koszonom a kielegito valaszodat.
Ment a zold mancs
Es hat azta #@$@ nem.semmi mit csinalt veled a csajszi. Es hat le a kalappal.elotted hogy ilyen kitarto voltal mellette.
En is meg o is szuz amugy.
Nagyon remelem hogy nem fogok en is igy jarni. Nagyon nem akarom elvesziteni.
:(
Rossz belegomdolni ami.veled tortent. Apaam kiraz a hideg.
akkor nem kell semmit sem helyrehoznod nyugodj meg ;) te mindent jól tettél, neked csak el kell ezt felejteni és nem beszélni többet róla, viszont :/ arra szerintem számíts, hogy a jövőben problémák lesznek a szexuális életetek körül, de az már egy másik kérdés lenne úgyhogy azt nem firtatom ^^
F/17
Tudja nagyon jol hogyennyire fajt nekem hogy ennyire fel tolem. Masnap.mikor talalkoztunk es mikor egyutt setaltunk 4-5 oran keresztul mikozben probaltam valahogy normalis beszelgetest kezdemenyezni (kozben morcosan es haragosan tekintett ram) meg egy olelels se volt. Puszit nem volt hajlando adni.
Es hativel en total bevoltam.fosva meg sapadt is voltam, mert nem tiudtam hogy szakitani akar vagy mi elsirtam magam
Igaz a nap elejen mikor beallitottam hozza egy vaza viraggal akkor is narancs volt a torkomban es konnyeztem is mert hihetetlenul.feltem hogy elveszitem
>:/ Nem korrekt veled szerintem egy kicsit sem, amiért igazából szakítanod kellene (amit nem akarsz :/ ) vagy legalább valahogyan szépen lebasz*i hogy mit képzel magáról, és vállaljon felelősséget a tettéért
ez olyan mintha megbeszélnéd a feleségeddel hogy gyereket akartok és az éjjel után terhes is lesz, viszont te megmondod neki hogy "bocs én ezt mégsem akarom" és még undokan le is szarnád őt :/ (vagy valami hasonló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!