Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiu elhiv filmet nezni magahoz vigyel valamit?
Figyelt kérdés
Elhivott nezni egy horrort,egy nem tudom hogy illil-e vinni valamit2016. jún. 19. 17:14
1/14 Egyenes út válasza:
Magadat vidd,és mást NEM!Óvszer biztos van a fiúnak is..
2/14 A kérdező kommentje:
Nem dugni akarunk😂
14/L :)))
2016. jún. 19. 17:17
4/14 anonim válasza:
Pattogatott kukoricát vagy chipset, vagy valamilyen rágcsát illene vinni, de egy 14 éves nem hiszem, hogy bármennyire is foglalkozna ezzel.
5/14 Egyenes út válasza:
Amugy ha tényleg csak filmet akartok nézni,akkor ne vigyél semmit.A fiúak biztos van szöjpkólája és csipsze is..;D
6/14 anonim válasza:
Hát a bugyidat ne vedd fel, mert akkor könnyebb dolga lesz, mivel nem tudja, hogyan is vegye le még rólad :D
7/14 Egyenes út válasza:
#4 Illene??!
Örüljön a srác,hogy egyáltalán elmegy hozzá a csaj..:D
8/14 A kérdező kommentje:
Elso "randi" lenne😂
Amugy...azt majd eldontom hogy veszek-e fel fehernemut vagy sem.xdd
2016. jún. 19. 17:31
9/14 anonim válasza:
Okés én csak tippet adtam, de ha lent van a bugyi, akkor sokkal jobb lesz a buli ;)
10/14 anonim válasza:
Első randinak rosszabb helyszínt aligha lehet találni ennél....
Vigyázz, mert a filmezés a kanos pincsiknél mást jelent, mint nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!