Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg nem lehet veletek utcán ismerkedni?
Tegyük fel,hogy egy viszonylag jók épű srác odalép hozzátok az utcán, köszön bemutatkozik ès elmondja ,hogy tetszel neki ,szeretne megismerni.Megkérdezi hogy bejelölhet-e facebookon vagy elkéri a telószámodat. És ami a legfontosabb:elutasítanátok a srácot csak azért mert az utcán szólított le idegenként?
Elég érthetetlen szöveg jött ki a végére:DD
Ha a barátnőimmel vagyok, igen. Viszont sokszor mondjátok azt, hogy annyira elutasítóak vagyunk. Gondoljatok bele a helyzetünkbe, egy törékeny lány sétál az utcán, vadidegem ember leszólítja és a telefonszámát kéri.. Persze, lehet hogy paranoiás vagyok, de nem egy sztorit hallottam már, elrablásról is, meg egyszerűen ""poénos"" megalázásról. De a én a barátnőimmel személy szerint sokkal bátrabb vagyok, akkor lehet, viszont egyedül nagyon tabu.
16/L
#12: Barátnőid jelenlétében is tök idegen marad a tök idegen......... ugyanúgy egy számodra ismeretlen embernek adod meg a számodat......
Legyen már benned felelősség..
#15: Az nem burokban élés, ha nem adod meg egy idegennek a számod.....
Mit magyarázok érettebb elméknek való dolgokat? Úgyse bírnád megérteni.....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!