Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Tényleg nem lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tényleg nem lehet veletek utcán ismerkedni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel,hogy egy viszonylag jók épű srác odalép hozzátok az utcán, köszön bemutatkozik ès elmondja ,hogy tetszel neki ,szeretne megismerni.Megkérdezi hogy bejelölhet-e facebookon vagy elkéri a telószámodat. És ami a legfontosabb:elutasítanátok a srácot csak azért mert az utcán szólított le idegenként?

Elég érthetetlen szöveg jött ki a végére:DD

2016. jún. 22. 17:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14%
Normális ember nem adja meg egy idegennek a telefonszámát....
2016. jún. 22. 22:32
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőimmel vagyok, igen. Viszont sokszor mondjátok azt, hogy annyira elutasítóak vagyunk. Gondoljatok bele a helyzetünkbe, egy törékeny lány sétál az utcán, vadidegem ember leszólítja és a telefonszámát kéri.. Persze, lehet hogy paranoiás vagyok, de nem egy sztorit hallottam már, elrablásról is, meg egyszerűen ""poénos"" megalázásról. De a én a barátnőimmel személy szerint sokkal bátrabb vagyok, akkor lehet, viszont egyedül nagyon tabu.

16/L

2016. jún. 22. 23:15
 13/18 anonim ***** válasza:

#12: Barátnőid jelenlétében is tök idegen marad a tök idegen......... ugyanúgy egy számodra ismeretlen embernek adod meg a számodat......

Legyen már benned felelősség..

2016. jún. 22. 23:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha barátőiddel vagy akkor meg azért nem mennek oda, én sem megyek oda soha ha 3-4 an vannak mert akkor nehéz elszakítani a többiektől meg saját meglátásom szerint nem is illik kiemelni a társaságból valaki. Egyedül jó, akkor lehet beszélgetni :)
2016. jún. 23. 11:04
 15/18 anonim ***** válasza:
#13 De ha a barátnőim már látták hogy néz ki vagy épp milyen kocsija van, akkor mondjuk ha ne hagyj Isten valami baj történik, van személyleírásuk a rendőrségnek. Jó, jó, felelősség, de mégsem élhetek burokban.
2016. jún. 23. 11:12
 16/18 anonim ***** válasza:

#15: Az nem burokban élés, ha nem adod meg egy idegennek a számod.....

Mit magyarázok érettebb elméknek való dolgokat? Úgyse bírnád megérteni.....:D

2016. jún. 23. 13:29
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 Nem bírom ezt a hozzáállást. Minek írsz akkor egyáltalán ide?
2016. jún. 23. 15:24
 18/18 anonim válasza:
Szerintem ha engem leszólítana valaki, először megismerném mondjuk egy kávézóban vagy nemtudom hol.
2016. aug. 14. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!