Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiúság vagy el kell engedni?
1.: Az MSN nem randizás...
2.: Apró utalás alatt az ignore-t kell érteni?:D
3.: Az, hogy MSN-en nagyokat írsz valakinek még nem bizonyít senkinek semmit.
Persze lehet, hogy én vagyok már túl vén ahhoz, hogy tiniként [sic!] gondolkodjak.
Izééé
Az MSN a microsofté, a messenger a facebooké.
Egyébként igen, el kell engedni, ha úriember vagy, a nem azt jelenti, hogy nem.
Kérdés a kérdés-re :D
Nem, nem ignoret kell érteni :D
Sztori a következő: leányzóval szórakozóhelyen nem 100% ig tiszta tudatállapotban smároltunk és a buli után bejelöltem hogy találkozzunk valamikor de eddigi próbálkozásomra eddig "hideg" válaszokat kaptam :P
Az akkor bőven kuka.
2.: Én kérek elnézést.. az még rosszabb. :D Előbbinél legalább a másik beleegyezése is kellett, hogy írhass neki.. :D
Itt senki sem fogja eldönteni a női ismerősöd helyett, hogy megéri-e kitartani, vagy sem.
Attól, hogy valakinek bejött, még sehol sem erősíti azt, hogy neked is konkrétan bejöhet.
Ha nagyon akarod, és esélyesnek látod, valamilyen oknál fogva látsz valamit a lányban, akkor megpróbálod, ha bejön, akkor bejön, ha nem, akkor nem.
Itt a hiúság abból is fakad, hogy rögtön előre tudni akarod, hogyha be próbálkozol egy lánynál, hogy az sikeres lesz-e vagy sem.
Sosem lehet előre tudni, és a lényeg azon van, hogy ismerkedni kell, nem "kaparni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!