Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy értelmeznétek ezt a szitut?
Figyelt kérdés
A múltkor az egyik rendezvényen megláttam egy srácot,aki nagyon megtetszett,csak oldalt állt nekem,és gondoltam,valahogy felhívom magamra a figyelmét.Ezért elsétáltam előtte csini szoknyácskában meg felsőben,és közben végig rá néztem.Ő is nézett engem.Mikor a látószögéből kimentem,hátranéztem,hogy vajon még mindig néz-e,és még utàna is nézett.Ezután megvolt az előadás ,minden stb. Ezt követte egy fogadás,ahol most közvetlen ő jött el mellettem,és rám köszönt. Persze én fogadtam. Hozzáteszem,hogy látásból ismerjük egymást,de ezen az 1 szián kívül mást nem beszéltünk.Szerintetek azért köszönt rám,mert udvarias volt, vagy azért mert tetszettem neki,és úgymond kapcsolatba akart valamely módon lépni? Szerintetek lehet köze ehhez a köszönéshez annak,hogy mikor elmentem előtte szemeztem vele?2016. jún. 26. 18:33
2/5 anonim válasza:
Te aztán tudod mit kel csinálni apám...."csini szoknyácskában"
3/5 A kérdező kommentje:
XD valakinek lépnie kellett
2016. jún. 26. 19:30
4/5 Adelll válasza:
Szerintem azert koszont rad h meglegyen a kovetkezo lepes;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!