Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kezdek beleszeretni az egyik barátomba, inkább szakítsuk meg a kapcsolatot vagy élvezzem a közelségét ameddig csak lehet? ameddig nem lesz másképp? ameddig nem halványul? ameddig nem lesz kapcsolatom ? (nyilván nem vele, mással)
Figyelt kérdés
(van barátnője)2022. nov. 12. 21:00
1/6 anonim 

válasza:

válasza:Ha el akarod kerülni a szenvedést, akkor inkább szakíts meg vele minden kapcsolatot, de fontos, hogy ezt indokold is meg neki.
2/6 A kérdező kommentje:
koszi a sok valaszt emberek
2022. nov. 13. 21:29
3/6 anonim 

válasza:

válasza:Főleg a lepontozóknak köszönd meg, akik csak pontoznak, de nem írnak helyette jobb megoldást.
4/6 A kérdező kommentje:
hat ez az
tiszta szegyenek
2022. nov. 14. 09:25
5/6 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem is szakíts meg vele mindenféle kapcsolatot, mert ha látod csak szenvedni fogsz és nem fogod tudni elfelejteni...
6/6 anonim válasza:
Szakíts meg vele minden kapcsolatot ha teheted vagy legalább is mérsékeld, jó vége nem lesz. Te fogsz csalódni sajnis es az fájni fog. Tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Beleszerettem a "barátság extrákkal" levő kapcsolatomban a srácba. Tudnátok valami tanácsot adni? (Tobbi lent)
Szoval.. Egy ideje osszejarunk szinte mar naponta. Felre ne ertsetek,ez nem egy szex kapcsolat. Csokolozni szoktunk ,meg dumalgatni. Mar az elejen a fiu megmondta nekem hogy o most nem szeretne kapcsolatot es en ezt tiszteletben tartottam,igy alakult ki kettonk kozott...
Van esély rá hogy beleszeretek? Ő 19, én 17l. Ugy el tudnak kepzelni egy kapcsolatot es vonzodom hozza de szerelmet nem erzek tutira csak nagyon...
Ket hete ismerkedtem meg egy sraccal azota rendszeresen talizunk meg smarolunk de nem jarunk, es nagyon tetszik ahogy banik velem es torodik velem es azt mondja szerelmes belem, de en meg le vagyok ragadva a multnal
Nektek volt mar olyan, hogy beleszerettek valakibe, de nem szeretnerek kapcsolatot?
Nem tudom mit csinaljak ebben a helyzetben.
Nektek volt már olyan, hogy úgy éreztétek, hogy beleszerettetek valakibe, de nem akartok kapcsolatot?
Nekem most ez a helyzet és nagyon sz*r. Mit kéne tennem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!