Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most komolyan, anélkül, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, anélkül, hogy látnátok, szerintetek jól nézek ki?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 06:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem igazán értem.:D Nem, nyilván nem tudok megnyilatkozni a külsődről, hiszen nem látlak, nem ismerlek.
tegnapelőtt 06:48
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
Ha fiú vagy akkor biztos hogy nem, ha lány akkor igen 😇
tegnapelőtt 07:04
 3/12 Gézu5 ***** válasza:
13%
Ha lány vagy passz, de az ízed biztos fincsi
tegnapelőtt 09:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit felszedtél a télen. A beachbodyra gyúrni kéne.
tegnapelőtt 11:23
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Belenéztem a kristálygömbömbe és összetört, most mondd meg
tegnapelőtt 11:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mint aki ki se néz
tegnapelőtt 13:29
 7/12 anonim válasza:
72%
Nem gerjedek a göndör hajú törpékre, bocs Gyula.
tegnapelőtt 14:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Látatlanban fogalmunk sincs.
tegnapelőtt 16:20
 9/12 anonim ***** válasza:
30%
Tuti ronda vagy.
tegnapelőtt 16:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennek így mi értelme van?
tegnap 22:14
1 2

További kérdések:

Mit tegyek, ha szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe, de a szüleim nem támogatnának egy azonos nemű kapcsolatot, ezért nem merek őszintén beszélni...

Tini lány vagyok, szerelmes lettem a legjobb barátnőmbe. A szüleim szerint ez csak barátság kellene legyen, és gyakran tesznek olyan megjegyzéseket, hogy inkább fiúk között kellene lennem. Nem szeretnék hazudni nekik, de nem érzem biztonságosnak elmondani, mit érzek...

Ez most mit jelent? Mit tegyek?

Szóval van egy fiú aki történetesen az osztálytársam és már két évvel ezelőtt mutatta annak jeleit hogy bejövök neki de én akkor éppen egy kapcsolatba kerültem bele pedig én is szimpatizáltam vele de ez úgy ott nem jött össze mivel én akkor belekerültem tényleg abba a...

Hogy kezeljem az érzelmeimet?

Sziasztok! 19 éves lány vagyok, a barátom 18. Több mint egy éve együtt vagyunk és borzalmasan szeretjük egymást. Mégis nagyon sok rossz dolog történt a kapcsolatunk során, ő nagyon sokszor hazudott nekem, és ugyan változott, hatalmas bizalmi problémákat alakított...

A baratom nem hisz nekem es sosem tudom ravenni valami tipp?

2 honapja vagyok kapcsolatba egy fiuval de betegesen feltekeny es mindig azthiszi nem eleg jo hozzam es mindig jar fodraszhoz es markas cuccokat vesz es elkuldi magat hogy "tetszem? 🥺❤️" Nyilvan tetszik de nekem a belsoje sokkal fontosabb mar mondtam neki sokszor de...

Mennyire tetszik egy lanynak ha növerük exenek bejönnek?

Kikezdenétek vele ha nektek is bejönne?

Miért hidegül el tőlem a kiszemelt fiúm ilyen hirtelen?

Sokat írogatunk és már elkezdtük becézgetni egymást úgy mintha együtt járnánk. De egyszer csak már nem úgy írt és nekem is azt mondta hogy ne szólítsam úgy ahogy eddig. Már nem is ír annyiszor. De csak egy hét telt el es nem értem mi a baj.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!