Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vonhatnám magamra a fiú figyelmét és miből tudhatom, hogy tetszem neki?
Van egy fiú az iskolában, aki nagyon bejön nekem, de eddig nem beszéltünk. Addig viszont nem nagyon szeretnék kezdeményezni, míg nem vagyok benne biztos, hogy ez a dolog kölcsönös.
Szóval adjatok már tippeket, tudom, millió ilyen kérdés van, de ha valakinek nnem gond esetleg privátban is megoszthatná velem gondolatait meg tapasztalatait.
Csöcsvillantást ajánlgató válaszokat Köszi, de nem kérek, csak hogy megelőzzem a magukat szellemesnek gondoló péniszbuksikat.:)
Nem igazán ismerem... Évfolyam társam, ugyan abba az angol csoportba járunk, az meg arról híres hogy mindenki szarik mindenki fejére :D
Viszont én így egy év után most figyeltem fel rá...
Ha kicsit is bejössz neki, nem fogja érdekelni :)
Amúgy nekem volt olyan, hogy kb másfél évig nem beszéltem az osztálytársammal (nem volt rá semmi okom, csak valahogy úgy jött ki) utána meg a legjobb barátok lettünk
Igazad van, azt hiszem erőt veszek magamon.. Csak mivel eddig én sose kezdeményeztem, attól tartok, valami olyat mondok vagy csinálok,, ami miatt nevetségessé válnék.
De próba szerencse..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!