Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emlékezhet még rám?
Figyelt kérdés
Néhány éve egy szavalati előadással léptem fel egy megyei összejövetelen.Ez amúgy 8.-os koromig évente volt,de most már 10.-es vagyok,nem vehetek részt.Na szóval itt rajtam kívül még 6-an léptek fel,volt köztük egy nagyon-nagyon helyes srác is,akivel az állófogadás alkalmával beszéltem egy keveset. Utána egy városi ünnepségre is meghívtak szavalni,ez a srác ott nagyon nézett,mikor fellépés előtt voltam,méricskélt.Mikor ránéztem meg elmosolyodott,és üdvözlésként biccentett a fejével.Egyszer az egyik múzeumi programon is találkoztunk,ott hosszan nézett,és közben mondott valamit a barátainak,akik azonnal elkezdtek bámulni perszexd mikor velük volt,akkor nem köszönt nekem,de mikor úgymond csak "kettesben" egymásra nézünk,akkor meg köszön.Sajnos ekkor láttam utoljára,az9ta már másik suliba jár. Szerintetek emlékszik még rám? Tetszhettem neki vagy csak én gondolom túl?2016. jún. 19. 19:50
1/3 anonim válasza:
Biztos emlékszik rád, hiszen ha megyei rendezvényeken voltatok többször is akkor azt nem lehet "csak úgy" elfelejteni. Főleg ha utána találkoztatok és felismert biztosan emlékszik rád...
2/3 anonim válasza:
Szerintem biztos, hogy még emlékszik. Valamennyire meg be is jöhettél neki, hisz nézegetett meg köszöntgetett. Bár nem hívott sehova ezek szerint, nem lehet, hogy volt barátnője? De emlékezni emlékezik, olyan sok idő nem telt el azóta és beszélgetettek, szóval ha nincs gond a memóriájával, akkor még megismerne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!