Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a fiú akit szeretek nem válaszol?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és az egyik barátomba beleszerettem. Meg is mondtam neki, de erre csak azt mondta oké és utána nem beszéltem többet vele.(amúgy tavaj nyáron szerelmet vallott) Ez mit jelenthet? Érezhez irántam valamit?2016. jún. 20. 10:11
1/6 anonim válasza:
Ne csinálj semmit! A fiú akiről szó van egy hisztis, nyomi óvodás. Keress értelmesebb pasit nála, mert lehet nem is a lányokat szereti!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valószínűleg igazatok van.
2016. jún. 20. 13:52
4/6 anonim válasza:
Tavaly nyáron szerelmet vallott és csak most válaszoltál neki?
Lehet ő is hasonló sebességgel fogja pörgetni az eseményeket, mint te.
Majd jövő nyáron írd meg, mit válaszolt :-)
5/6 A kérdező kommentje:
Nem. Tavaly mondtam, hogy én nem vagyok szerelmes belé, csak barátként szeretem. Utána még idén márciusban próbálkozott. De az a vicces, hogy ugyan olyan jó barátok voltunk végig..
2016. jún. 20. 22:29
6/6 A kérdező kommentje:
De ha esetleg mondana valami olyat, majd leírom :D
2016. jún. 20. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!