Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akiről nem tudom eldönteni hogy tényleg tetszik-e viszont már többször álmodtam vele?
Mindig pozitív amit vele álmodok, egyszer azt hogy egy duplarandin voltunk vagyis azt hiszem:D Szerintetek az álom jelent valamit vagy csak bebeszélem magamnak és azért álmodok ilyet? Vagy lehet ezt egyáltalán bebeszélni?
Előre is köszönöm a normális válaszokat! 16L
Neeee én is pont azt álmodtam a fiúval hogy duplarandi :D lehet veletek voltunk?
amúgy dettó a helyzet, de van úgy hogy ha jobban megismersz valakit valamiért elkezdesz vonzódni hozzá/érdeklődsz
hát az hogy tetszik e valaki ,vagy nem azt talán magad is eltudod dönteni xd
a másik, az álomról, mint ahogy előttem írták, ez esetben valószinűleg a vágyaid tükrözik, vagy azokat a dolgokat amik tudat alatt foglalkoztatnak ... szóval ez alapján tetszik .. most nemtudom ezzel mennyivel vagy előrébb, de hajrá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!