Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miként mondajam el? .

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként mondajam el? .

Figyelt kérdés
Beleszerettem a legjobbbarátomban.8 éve ismerjük egymást minden nap beszélgetünk és hülyéskedünk én pedig ezalatt beleszerettem és most jöttem rá évvégére(suli évvégére ).Elakarom mondani neki de nem tudom hogy hogyan mert nem akarom a barátságunkat elrontani avval hogy elmondom és elutasít .Ő a legjobb fiúbarátom ,és olyan nekem mint a testvérem lenne .Segítsetek kérlek

2016. jún. 20. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Olyan,mintha a testvéred lenne?Beteg vagy...
2016. jún. 20. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:

A pasik 95%-a örül ha ilyen helyzetbe kerül! És egyáltalán nem szoktak negatív válaszokat adni. A fennmaradó 5% titokban lovakkal fajtalankodik és zöldborsófőzeléket eszik!

ÚÚÚgyhogy nyugodtan mond el neki! Nem fog kiakadni sőt lehet ő is örülni fog neki! Én örülnék, mert két legjobb lánybarátom van. :D Gondolj csak bele milyen jó lenne hármunknak. :D

2016. jún. 20. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Hmm :3, mondd meg neki, biztosan örülni fog :)
2016. jún. 20. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyen értelemben már vége a barátságotoknak, úgyhogy ettől ne félj. Már több van úgyis. Szóval nem teheted tönkre.
2016. jún. 21. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!