Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk örülnétek ha a barátnőtök sütne a szülinapotokra valamit?
Figyelt kérdés
a barátomnak most lesz a szülinapja és arra gondoltam hogy ajándék ként sütnék neki tortát vagy muffint(változatosabban tudom dekorálni ) ti örülnétek neki ? a szívecske mint díszítő elem belefér?2016. jún. 20. 17:08
2/10 anonim válasza:
Én fiúként szoktam neki sütni dobostortát, mert azt szeret :D
De igen, örülnék neki.
3/10 anonim válasza:
Határozottan igen. Belefér a szivecske is, de csak mértékkel.
4/10 zóna_pocok válasza:
Persze, és a muffin után jöhet a sima muff.
5/10 anonim válasza:
torta vagy két muffin és a muffin tetejébe a számokat beszúrni(gyertya). ha kevesebb ideje vagytok együtt,inkább muffin. de hosszabb kapcsolatnál már tortát adnék,az nagyobb meló,jobban is értéeklik. szívecskés dolgok nem nagyon játszanak szerintem. inkább legyen egyszerűbb,letisztult. én az oreos tortát ajánlom,az mostanában elég népszerű és könnyű is elkészíteni,díszítése is adott.
[link] sokszor csináltam és nagyon finom.
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat 2 hónapos kapcsolat, és igazából a torta papír vagy muffin papír lenne szívecskés ,utolsó köszönöm a receptet :)
2016. jún. 20. 18:03
8/10 anonim válasza:
Jól kinéző 16 és 25 közötti csaj, aki tud sütni, főzni és van esze is, írhat IDE.
19/Ffi
9/10 anonim válasza:
Igen nagyon :3, kedves lehetsz :)
10/10 anonim válasza:
Tegyél bele csokit is meg gyümölcsöt. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!