Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Barátom exével lehetek jóban?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom exével lehetek jóban?

Figyelt kérdés

Ez az egész nem olyan egyszerű, mint elsőre hallatszik.

Régen barátnők voltunk, mindent elmondtunk egymásnak. Aztán megtetszett egy fiú, és ezt ő tudta meg legelőször. Jóban voltunk mindketten a sráccal, de csak barátilag.

Aztán (néhány hét múlva) összejött vele! Nagyon rosszul esett, hónapokig sírtam. (Ráadásul előttem csókolóztak...)

Azóta nem vagyunk barátok. Azért beszélünk néha, tehát nem haragszom már rá, de azt hiszem, a barátságunknak lőttek.

Aztán szakított vele. Ez egy nagyon hosszú és bonyolult történet, de egy év múlva összejöttem a fiúval. A lányról hallani sem akar, mivel az megcsalta. (A lány nagyon pasizós, 13 éves korában is volt már vagy 5 barátja.)

A barátom tudja (elmondtam neki) hogy anno ez rosszul esett, és nagyon sajnálja.

De most egy közös "projecten" kéne együtt dolgozzak az exével, és nem akarok békétlenkedést.

szerintetek minimálisan lehetünk jóban? Vagy ez most neki sem esik jól?

2016. jún. 23. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Igen, én legalább is, ezt csinálnám, nyugodtan lehetsz vele jóba, még akkor is, ha az egész történetből nem értek semmit. :D

De minden esetre, sok szerencsét, és szép napot!

2016. jún. 23. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Az attól függ milyen ez a lány,de szerintem nem kell azzal foglalkoznod,hogy neki mi esik rosszul,hiszen akkor ő startolt arra,aki neked tetszik és ráadásul a tagot meg is csalta.Inkább próbálj meg csak a "projecttel" kapcsolatos dolgokra szorítkozni.Egyébként,ha úgy érzed emberileg nincs szükséged a társaságára,akkor ne is foglalkozz vele!
2016. jún. 23. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha most sincs harag, akkor tudtok dolgozni is együtt. Amit együtt kell csinálni, azt megcsináljátok és kész. Ha pedig úgy alakul, hogy még jobb viszony alakul ki, akkor még jobb viszonyban lesztek. Ahogy érzed.
2016. jún. 23. 10:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. jún. 23. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!