Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerelmes a kiszemeltembe. Mit csináljak?
Van egy srác, aki már 2 éve tetszik, erről a barátnőm is tudott. Aztán már nem igazán beszéltem meg vele a "szerelmi életem" és egyszer csak benyögi, hogy neki tetszik A srác.
Ha elhívnám randira a srácot, akkor a barátnőm kiakadna...Ha pedig összejönnék vele, el nem tudom képzelni, mi lesz...
Szerintetek mit csináljak?
Ismeros helyzet :)
Kilencedikes voltam alapsuliba :) Volt egy osztalytarsam aki nagyon tetszett :) Ma mar 18eves vagyok a srac ugyan ugy bejon :) orulten szerelmes voltam bele barmit megadtam volna erte :) aztan 17eves koromban megtortent az amire alapsulis koromtol vagytam vele lehettem mondhattam neki hogy szeretlek ....csak sajnos ennek a kapcsolatnak eleg hamar vege lett ugyan is a baratnom bekavart eleg rendessen :) ossze is jottek termeszetessen a mai napig is egyutt vannak ...fajt rendessen hogy mase az a fiu aki evekig tetszett radasul a baratnome aki tudta hogy oda vissza vagyok erte es bizony elege rendessen hatba szurt...azota a kapcsolatot a csajal nem tartom koszono viszony van csak koztunk szint ugy a fiuval is :) Azt tanacsolom hogyha el szeretned kerulni azt hogy honapokig sirj es lasd hogy nem lehet a tied a fiu akkor igen gyorsan beszel D meg a baratnodel :)es teszem hozza az nem barat aki ilyet megcsinal a masikkal
59%-os, te most miről beszélsz? Amúgy meg látszik az intelligencia rendesen: "ocsmároló". Az talán inkább "ócsároló" lett volna...
Kérdező, a barátnőd végül is nem tehet arról, hogy ki tetszik neki és ki nem, ezt az érzést nem lehet befolyásolni. Mindenesetre beszéld meg vele, hogy te ugyanúgy odáig vagy érte, ahogyan ő is. Vagy mindketten hagyjátok a srácot, és maradtok barátnők, vagy még a barátnőd előtt lépj és közeledj a sráchoz. Csak akkor azzal is számolj, hogy valószínűleg a csajt elfelejtheted, mint barátnőt. Bár ha már megromlott a kapcsolatotok egyszer, akkor lehet, hogy annyira nem is vagytok jó barátnők. De te tudod, hogy ki a fontosabb, illetve te ismered a barátnődet, hogy vajon ő is lemondana-e a srácról, ha te lemondanál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!