Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit erez irantam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit erez irantam?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel egy iskolaba jarunk. Mar eleg sok ideje tetszik es amikor megtudtam hogy egy taborba megyunk nagyon orultem. El is indultunk busszal es akkor meg nem volt semmi. Dea masodik napon mar egy keveset beszelgettunk a harmadikon mar egyutt nevettunk egymas poenjain negyedik nap mar kettesben is toltottuk az idot. Az ugy volt hogy a tabor elkezdett vizicsatazni es azzal kezdodott hogy o leontott en meg vissza. Es ketten voltunk es nekem elfogyott a vizem es o odaadta a sajatjat hogy locsoljam. Persze en nem locsoltam le. Inkabb elmentunk kozosen vizet tolteni. Az otodik napon mar a buszon utaztunk valahova es nagyon meleg volt es ram pont sutott a nap ezert megkertem hogy egy picit csereljunk helyet mert nagyon melegem van. O meg is tette de en odaultem a helyere o meg mellem ult. Aztan elkezdett mutogatni fotokat. Anyukajat apukajat elmondta ki ki stb. Nagyon sokat beszelgettunk. Nem tudom most mi van. nekem egy nappal elobb elkellett mennem a taborbol. Holnap lesz nekik vege. Egy kicsit bejohetek neki vagy most mi van??

2016. jún. 25. 19:47
 1/2 anonim válasza:
Csak játszik veled.
2016. jún. 25. 19:50
 2/2 October15 ***** válasza:

Be, vagy csak az is lehet, hogy szimplán jól érzete veled magát. Nem tudom hallottál-e már róla de van, hogy 2 ember csak úgy.. barátok..extrák nélkül. Ahogy amúgy az is lehet, hogy csak meg akar rántani.

Marha egyszerű: Jól érzed vele magad? Akkor hajrá itt a nyár. Szimplán ne legyél totál hiszékeny és akkor talán nem lesz akkora gáz, meg terhes vagyok kérdés sem.

2016. jún. 25. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!