Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 8 ev korkulonbseg nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 ev korkulonbseg nagyon nagy? (14L,22F)

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy partin egy fiúval, nézett, odajött bemutatkozni, beszélgetni, aztán felkeresett Facebookon, megbeszéltünk egy találkozót es ott is sokat beszélgettünk, a végefelé megcsókolt többször is. Azt mondta, hogy 18-19-nek nézett, de igy is szimpatikus vagyok neki es tetszem neki. A Szüleim a "buli" utan megkérdezték, hogy ismertem-e meg hogy feltűnően bejöttem neki. Azt mondta, hogy neki komoly szándékai vannak, de nekem vannak gátlásaim a korkülönbség miatt. Jol elbeszélgettünk, de nem tudom mit szólnának hozzá a szüleim, működne-e egyeltalán hosszútávon. Mi a véleményetek erről? Megéri belekezdenem, ha úgy alakulna, vagy kevés az esély arra, hogy ebből jo kapcsolat osszejojjon?

(bocsánat az ékezetek miatt, telefonról írtam)

2016. jún. 27. 02:00
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
14 évesen nagy. ha minimum 17 lennél, akkor még beleférne, de így. Ez inkább pedofília már.
2016. júl. 20. 22:35
 32/36 anonim ***** válasza:
0%
Nagy francot nagy. Senki se érdekeljen
2016. júl. 21. 20:06
 33/36 anonim ***** válasza:
31-es tulajdonképpen 14 fölött nem számít pedofíliának :D
2016. aug. 16. 21:28
 34/36 anonim ***** válasza:
90%
Tudom regi kerdes, de 15 vagyok, a baratom 26. Hihetetlenul szeretjuk egymast mar majdnem egy eve. En lefekudtem vele, es nem fogom megbanni majd ha szakitunk, mert igenis akartam, en dontottem, es tokeletes volt. Szerintem a kerdezo is el tudja donteni, hogy szereti-e annyira hogy megeri neki odaadni a szuzesseget. Es szerintem nem kene nyomatni ezt a "nem normalis" dumat, mert vannak ilyen erett lanyok akinek nem a 15 eves pawa fiukara van szuksege, akinek addig terjed a tudasa, hogy "Szya mizzu baby?" 🤔
2017. jan. 6. 18:44
 35/36 anonim ***** válasza:
33%
#34: Az még gázabb ,hogy neked gyerek létedre egy felnőtt férfi kell.... Hol kell szellemileg tartani ahhoz egy 26 évesnek,hogy egy 15 éves szintjén legyen? Akármennyire is érett....Gratulálok, te pitsa. :) Ezzel otthon ne büszkélkedj.
2017. jan. 6. 23:16
 36/36 anonim ***** válasza:

Be lehet szólni, nyugodtan, de látod, hogy mégis működik a kapcsolatunk. Az egész családom imádja őt, és az ő családja is engem, köszönjük szépen.

A #34-es "pitsa" :)

2017. jan. 7. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!