Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Gonosznak számít? Mit tegyek? :D

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gonosznak számít? Mit tegyek? :D

Figyelt kérdés
Egy havercsajomnak poénból "szerelmet vallottam" és kezdem azt érezni ,hogy kellemetlenül érzi magát ,de nem akar megbántani. Nem néz ki ,olyan rosszul(nem lenne baj ,ha lenne is ebből valami) :D ,de ezt csak trollkodásnak szántam ,hogy megfigyeljem a reakcióját. Szóval ha, nemet mond ,akkor trollkodás, ha igent ,akkor komoly? Lehet kicsit túlléptem egy határt? 19F

2016. júl. 3. 00:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%
Sajt.
2016. júl. 3. 00:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez gáz egy 19 éves felnőtt fiútól... Olyan mintha elmondanád, és miután nemet mondd te csak hogy ne legyen ciki azt mondod h trollkodás volt. Nekem ez jönne le az ő helyében, szerintem még mielőtt komolyabb választ adna mondd el neki hogy "Figyu, igazából ott és akkor nem gondoltam komolyan, de közben rájöttem hogy..." Stb.

Szval mielőtt érdemben válaszol, azelőtt mondd el h szivattad, lehet h azon tépelődik hogy hogy ne bántson meg... Minél előbb beszélj vele

2016. júl. 3. 00:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha érzed hogy kellemetlenül érzi magát, akkor jó leállni, mert megharagudhat rád még akkor is ha ő sem érez semmi többet irántad mint barátság. De te ismered őt! ;)
2016. júl. 3. 00:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Most írjak neki hajnalok-hajnalán?
2016. júl. 3. 00:40
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha nemet mond add elo a "halalodat" sajnaltasd magad. Ha meg igent talalj ki valamilyen frappans szoveget amiben kifekted hogy nem kell csak trolkodtal
2016. júl. 3. 01:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Hogy te 19 éves létedre milyen hülye vagy.
2016. júl. 3. 11:52
 7/12 anonim válasza:

Mennyire ostoba a lány? Mert hogyha eléggé, akkor bevághatod a trollkodós szöveget, úgyis elhiszi... ha ennél azért kicsit több sütnivalója van és esetleg még akarnál is tőle valamit,akkor a "csak vicceltem" szöveget nagyon gyorsan felejtsd el, mert ez baromira ciki és azonnal ki fog ábrándulni belőled egy életre. Ha már egy ilyen hülyeségbe belekezdtél 19 éves létedre akkor legalább annyi eszed legyen h nem járatod le magad mégjobban azzal h bevágod neki a csak vicceltem dumát :D HIGYJÉTEK EL FIÚK!! Nem vagyunk ilyen buták, tudjuk mikor vicceltek és mikor nem! :D

23 L

2016. júl. 3. 13:06
 8/12 anonim válasza:
* o bocsánat, higgyétek :D
2016. júl. 3. 13:06
 9/12 anonim ***** válasza:
SAJT
2016. júl. 3. 18:49
 10/12 A kérdező kommentje:
#7 Most ,akkor nem jó a "csak vicc volt"(troll voltam) duma?
2016. júl. 3. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!