Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvehetem a barátnőmet feleségül? Én 17 vagyok, ő 14.
Oké tehát te 15 évesen jártál egy 12 évessel.. khm pedofil khm.
SZERENCSÉRE nem veheted el. :D A házasságot a törvény kizáró okokkal korlátozza, ilyen kizáró tényező a nagykorúság [18. életév] be nem töltése. Ez alól INDOKOLT [az nem indok, hogy pedobear vagy és 2 éve kavarsz egy kislánnyal :D] esetben felmenthet a GYÁMHATÓSÁG feltéve, hogy mindkét fél betöltötte a 16. életévét.
Éljen soká a törvényhozás, éljen a jogállam!
Szopacs pedomaci. :P
Azt sem tudod mit jelent ez a szó.
Nem ártott volna művelődni.
Gerjednél most is egy 12évesre? :D
Van barátnőm.
6 éve. Nem vagyunk házasok mert még nem érezzük magunkat annyira komolynak.
Anyagilak nem lenne gond. Csak ehhez kell némi fejben éretteség. Két haverom is ilyen hülye volt, hogy 20 évesen házasodott, nem kevés anyagi és egyéb gonddal járta válás.
24/f 22/l
Nagyon kemény kötésű gyerek lehetsz ha 17 évesen azt hiszed, hogy egy 10 évvel idősebb kifejlett fehér ember nem bsz le egy akkorát, hogy anyukád segge lyuka adja a másikat. :) Kis szakmunkás hülye gyerek inkább tanultál volna picit többet.
Amúgy melyik a gázabb? Gyökér kérdéseket feltenni GYK-n vagy válaszolni a gyökér kérdésekre?:D Szerintem ha választani kellene bőven a válaszolóknál lenne az értelmi fölény.. már csak azért is mert, hogy mi tudjuk a választ ti meg nem. :D
A pedofil valóban nem mondható a kérdezőre azért buták ne legyünk légyszíves...
De természetesen lehetetlen ennyi idősen házasodni és én sem tartanám helyes döntésnek.
De ha 5 év múlva is együtt vagytok mindent bele!;)
18.: De pontosan, ez pedofilia. Ez nem morális kérdés.
A pedofil az a személy aki maximum 13 éves gyermekhez vonzódik szexuálisan és elmúlt 16 éves. A kérdező ezt egy évvel ezelőtt tökéletesen abszolválta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!