Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvehetem a barátnőmet feleségül? Én 17 vagyok, ő 14.
De mostanról beszélünk meg valljuk be az 1 évvel ezelőtti is épp határeset mindkét oldalról, nem tipikusan pedofília eset, sőt szerintem bíróságon nem ítélnék el. De amúgy nem mindegy neked hogy pedofil e a törvény szerint vagy nem? Szerintem mindegy. A kérdéshez nincs köze, nem emiatt értelmetlen és baromság a házasság:D
Amúgy kérdező: arra nem válaszoltál hogy a szüleitek mit szólnának hozzá:D
24.: A törvény szerint az sem pedofilia amit te írtál. Ez a betegség meghatározása, ezt önmagában nem büntetik. :D Ha izgulsz a kislányokra az pedofilia.. :) Jogilag ettől még 12 éves kortól ha nem múltál el 18 akkor szülői beleegyezéssel lándzsavégre tűzheted mert a magyar jogszabályok értelmesek és felelős politikusaink tényleg felelősségteljesen hozzá őket..jah várj nem.
25.:
Prosectura Milliomos liliomos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!